Δίκη Χρυσής Αυγής: Εν αναμονή της απόφασης για τις αναστολές
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ενδέχεται να ανακοινωθούν ακόμα και σήμερα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εν αναμονή της απόφασης για τις αναστολές

Συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη 22/10, η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ είναι πολύ πιθανό το Δικαστήριο να ανακοινώσει σήμερα, από στιγμή σε στιγμή, την απόφασή του για τις αναστολές στις εφέσεις των καταδικασθέντων σε καθείρξεις.

Ο κύκλος των αγορεύσεων της υπεράσπισης μετά την πρόταση της εισαγγελέως Έδρας, που ζήτησε να παραμείνουν όλοι οι καταδικασθέντες πλην Γιώργου Ρουπακιά, ελεύθεροι, ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη.

Έτσι, όπως εκτιμάται, η σημερινή ημέρα θα δώσει απαντήσεις ως προς το αν και ποιοι από τους συγκατηγορουμένους του ισοβίτη πλέον δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιά, θα οδηγηθούν μαζί του στην φυλακή.

Η σημερινή συνεδρίαση έχει ξεκινήσει από τις 11:00 το πρωί οπότε και αναμένεται να αγορεύσει η εισαγγελέας επί των αιτημάτων που έθεσε ο πρώην βουλευτής καταδικασμένος σε 13ετή κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, σε χρόνο, ωστόσο, που δεν προβλέπεται, καθώς έχει ήδη εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί της ενοχής και των ποινών.

Αφού λυθεί το ζήτημα των αιτημάτων Κασιδιάρη, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έκδοση της απόφασης σχετικά με το ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις των καταδικασθέντων.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου και εφόσον κρίνει ότι κάποιοι απόντες καταδικασθέντες πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή, τότε θα ξεκινήσει η κινητοποίηση του μηχανισμού για την σύλληψη καταδικασθέντων, προκειμένου να μεταφερθούν στις φυλακές, με εντολή του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στον οποίο θα αποσταλούν τα διατακτικά του δικαστηρίου.

Εξελίξεις για τη Δίκη Της Χρυσής Αυγής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;