Σινεμά: Οι ταινίες που παίζονται αυτή την εβδομάδα (22/10 - 28/10)
Αυτές είναι οι ταινίες που θα παίζονται στα σινεμά αυτή την εβδομάδα (22/10 - 28/10).

Η αλήθεια είναι πως η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει αρκετά τη βιομηχανία κινηματογράφου, αφού πολλές παραγωγές έχουν αναβάλλει ή ακυρώσει τα γυρίσματά τους. Επιπλέον, η πρεμιέρα πολλών ταινιών, που αναμέναμε να παρακολουθήσουμε φέτος, αναβλήθηκε στην προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, αλλά και να περιοριστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Φυσικά, κάθε ημέρα είναι διαφορετική και απρόβλεπτη, όπως αποδείχθηκε και μετά τη χθεσινή έκρηξη ημερήσιων κρουσμάτων στην Ελλάδα, και δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς το γεγονός νέων μέτρων, τα οποία θα αφορούν τους κινηματογράφους. Ωστόσο, παρά τις υφιστάμενες δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία, υπάρχουν ακόμη ορισμένες ταινίες, οι οποίες προβάλλονται σε κινηματογράφους, οι οποίοι τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το Covid-19.

Ας δούμε παρακάτω, ποιες ταινίες θα προβληθούν στα σινεμά αυτή την εβδομάδα (22/10 – 28/10):

1. Θα έρθει η φωτιά

Υπόθεση: Όταν βγει από τη φυλακή, ο καταδικασμένος για εμπρησμό Αρίας επιστρέφει στο πατρικό του, σε ένα χωριό στα βουνά της Γαλικίας. Η καθημερινή ζωή με την ηλικιωμένη μητέρα του είναι γεμάτη δυσκολίες και στερήσεις, ώσπου μια καινούργια φωτιά θα αλλάξει τη ζωή του με δραματικό τρόπο.

2. Η Φωλιά

Υπόθεση: Ο Ρόρι Ο’Χάρα είναι ένα φιλόδοξο στέλεχος χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων που αποφασίζει να μετακομίσει με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του από τις ΗΠΑ στην Αγγλία, τη χώρα καταγωγής του. Η εγκατάστασή τους εκεί, όμως, θα φέρει βίαια στην επιφάνεια τις υποβόσκουσες οικογενειακές εντάσεις.

3. Το Μυστικό Μας

Υπόθεση: Ρουμάνα που μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχει δημιουργήσει οικογένεια στις ΗΠΑ, η Μάγια έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με ένα «φάντασμα» από το κρυφό, τραυματικό παρελθόν της. Έναν Γερμανό στρατιώτη ο οποίος ζει στην πόλη τους με καινούργια ταυτότητα.

4. Ο Μυστικός Κήπος

Υπόθεση: Μένοντας ορφανή, η δεκάχρονη Μέρι θα αφήσει την Ινδία για την έπαυλη του θείου της στην Αγγλία. Εκεί θα παγιδευτεί σε μια αυστηρή, μονότονη καθημερινότητα, μέχρι που θα ανακαλύψει έναν καλά κρυμμένο κήπο γεμάτο μυστικά που θα αλλάξουν τη ζωή της καινούργιας οικογένειάς της.

Δείτε επίσης: Fast and Furious: Ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος της σειράς ταινιών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;