Η Samsung τρολάρει (ξανά) την Apple
Μέσω μιας ανάρτησης, η Samsung μέμφεται χιουμοριστικά την Apple επειδή δεν θα παρέχει πλέον φορτιστή και ακουστικά με τα νέα iPhone 12

Η Samsung τρολάρει (ξανά) την Apple

Ο τεράστιος τεχνολογικός κολοσσός που λέγεται Apple Inc, παρουσίασε, το βράδυ της Τρίτης (13/10), τη νέα σειρά iPhone 12, δηλαδή iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και Pro Max, ανακοινώνοντας ότι στη συσκευασία δε θα συμπεριλαμβάνεται ούτε φορτιστής, αλλά ούτε και ακουστικά.

Αυτό σημαίνει ότι τα νέα iPhone θα συνοδεύονται πλέον μόνο από το καλώδιο φόρτισης, ενώ, αμέσως μετά την παρουσίαση, η εταιρεία έσπευσε να μειώσει τις τιμές για τα δύο αυτά αξεσουάρ που δεν θα περιέχονται πλέον στο κουτί.

Ένας πανικούλης στο Twitter, φυσικά:

Σύμφωνα με την Apple, οι λόγοι πίσω από αυτή την κίνηση ήταν περιβαλλοντικοί, σε μία προσπάθεια να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα των συσκευών της στο περιβάλλον.

Παρά την οικολογική ευαισθησία της Apple, η Samsung δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει, κάνοντας μια διαφήμιση των Galaxy κινητών της στο facebook, με έμμεση χιουμοριστική ειρωνεία προς την ανταγωνιστική εταιρεία.

??Your #Galaxy does give you what you are looking for. From the most basic as a charger, to the best camera, battery, performance, memory and even 120Hz screen ✌️ on a smartphone. ??

Δημοσιεύτηκε από Samsung στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

 

«Το Galaxy σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τα πιο βασικά όπως ο φορτιστής, μέχρι την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη και ακόμα και οθόνη με συχνότητα 120Hz σε ένα smartphone», έγραψαν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας της Samsung στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία ενός κοινού φορτιστή Samsung και την λακωνική λεζάντα «Περιλαμβάνεται στο Galaxy».

Η ανάρτηση της Samsung έγινε λίγα λεπτά μετά το τέλος της παρουσίασης των νέων μοντέλων της Apple.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η Samsung αποφασίζει να τρολάρει την Apple, αφού το είχε ξανά κάνει στο παρελθόν για την απόφαση να αφαιρέσει την υποδοχή για ακουστικά από τα κινητά της τηλέφωνα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η Samsung ακολούθησε το παράδειγμα της Apple σε κάποια μοντέλα.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ:

iPhone 12: Η Apple παρουσίασε τα νέα smartphones με 5G – Μοντέλα & Τιμές (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;