Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε
Μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Αρκετά ήταν τα τρέιλερ για νέες σειρές και ταινίες που έκαναν πρεμιέρα την εβδομάδα αυτή. Και, όπως κάθε άλλη εβδομάδα, και αυτή πρωτοστατεί το Netflix με αρκετές πολυαναμενόμενες ταινίες να κάνουν πρεμιέρα το επόμενο διάστημα στην streaming πλατφόρμα.

Πάμε να δούμε ποια είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε;

Invicible

Η νέα animated σειρά του Amazon Prime έρχεται στις οθόνες μας. Ο κόσμος του κόμικ του Robert Kirkman ζωντανεύει μέσα από τη νέα αυτή σειρά.

The 355 

Ένα all star καστ που αποτελείται από τις Penelope Cruz, Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Diane Kruger και Fan Bingbing θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο. Μία γυναικεία κατασκοπική περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσεις.

Free Guy

Αν ο κορωνοϊός μας το επιστρέψει θα θέλαμε να δούμε αυτή την κωμική ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds στην μεγάλη οθόνη. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται έναν χαρακτήρα ενός βιντεοπαιχνιδιού που, ξαφνικά, αποκτάει συνήδειση.


Blood of Zeus

Η ελληνική μυθολογία μπαίνει στο Netflix από τη νέα σειρά των δημιουργών του “Castlevania”. Ποιος είπε ότι το animation απευθύνεται μόνο σε νεαρές ηλικίες;

Selena The Series

Η ιστορία της Selena, της Λατίνας τραγουδίστριας που δολοφονήθηκε από θαυμαστή της στο απόγειο της καριέρας της, έκανε την Jennifer Lopez σταρ. Τώρα, η ιστορία επιστρέφει μέσα από μία σειρά που θα προβληθεί στο Netflix.

Mank

Ο μεγάλος σκηνοθέτης David Fincher επιστρέφει με μία ταινία που σίγουρα θα βρεθεί στα φετινά Όσκαρ. Πρόκειται για την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία μετά από έξι χρόνια και έχει ως κεντρικό της θέμα το πώς γυρίστηκε η ταινία του Orson Wells Citizen Kane. Για πολλούς μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Addams Family 2

Μετά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, η γνωστή οικογένεια επιστρέφει για δεύτερη φορά και μας καλεί να απολαύσουμε το μαύρο και μακάβριο χιούμορ της.

Δες ακόμα: Netflix: 5 σειρές επιστημονικής φαντασίας που αξίζουν το χρόνο σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
9'
21 - 23
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;