Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε
Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μία ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και, ενώ, το τι θα γίνει με την πανδημία του κορωνοϊού είναι άγνωστο, οι εταιρείες παραγωγής ταινιών και σειρών μας δίνουν μία μικρή γεύση από τι θα πρέπει να περιμένουμε. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να απολαύσουμε αρκετές από αυτές τις ταινίες στην μεγάλη οθόνη.

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας για να επιλέξεις ποιες σειρές και ταινίες θα απολαύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

The Witches

Και ενώ, στην Αμερική ετοιμάζονται για ένα διαφορετικό Halloween, η Warner Bros. αποφάσισε να μας χαρίσει μέσα από την streaming υπηρεσία HBO Max, μία ταινία που περιμέναμε πώς και πώς. Η Anne Hathaway πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Robert Zemeckis και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Minari

Μία ταινία που έχει με διθυραμβικές κριτικές από το φεστιβάλ του Sundance. Στο πρώτο τρέιλερ μας παρουσιάζεται κάτι διαφορετικό και αρκετά ενδιαφέρον.

The Craft: Legacy

Η καλτ ταινία των ’90s επιστρέφει μοναδικά με ένα reboot που θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Ότι πρέπει για το Halloween.

Borat 2

Ο σατιρικός χαρακτήρας του Sacha Baron Cohen επιστρέφει με ένα σίκουελ που θα προβληθεί στο Amazon Video πριν την εκλογική αναμέτρηση στην Αμερική στις 3 Νοεμβρίου.

The Undoing

Susanne Bier, Nicole Kidman και ο δημιουργός του “Big Litte Lies” συνεργάζονται στη νέα σειρά του HBO που θα σε κάνει να κολλήσεις.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Resident Evil: Infinite Darkness

Το Netflix θα μπει στον κόσμο του Resident Evil με μία CG σειρά που δεν πρέπει να χάσεις!

Δες ακόμα: Netflix: Οι 5 ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων σήμερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;