Netflix: Οι 5 ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων σήμερα
Οι δημοφιλέστερες ταινίες στο Netflix σήμερα!

Αν θέλεις να δεις κάτι στο Netflix, αλλά δεν ξέρεις τι να δεις, τότε ίσως είναι καιρός να ρίξεις μία ματιά στις τάσεις της πλατφόρμας. Άλλωστε όλο και κάτι θα ξέρουν οι υπόλοιποι χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έχουν «εθιστεί» σε αυτές τις παραγωγές.

Σήμερα, στο top 5 των ταινιών της πλατφόρμας βρίσκονται ως επί το πλείστον πρωτότυπες παραγωγές του Netflix, οι οποίες αν μη τι άλλο καλύπτουν όλα τα γούστα. Ποιες είναι αυτές; Ας τις δούμε παρακάτω!

5. Κοινωνικό Δίλημμα

Υπόθεση: Αυτό το ντοκιμαντέρ-δράμα εξετάζει τον επικίνδυνο αντίκτυπο της κοινωνικής δικτύωσης, με τους ειδικούς να κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για τα δημιουργήματά τους.

4. Στην καρδιά της θάλασσας

Υπόθεση:  Στο Ναντάκετ του 1850 ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες του φαλαινοθηρικού Έσεξ διηγείται στον Χέρμαν Μέλβιλ, κατοπινό συγγραφέα του «Μόμπι Ντικ», τα πραγματικά γεγονότα του τραγικού ναυαγίου, όπως εκτυλίχθηκαν 30 χρόνια πριν, όταν ένα πλήρωμα έδωσε μία τιτάνια μάχη προκειμένου να επιβιώσει, αφότου μια γιγάντια φάλαινα βούλιαξε το πλοίο του.

3. Αμερικανικός Φόνος: Η οικογένεια της διπλανής πόρτας

Υπόθεση: Μέσα από αμοντάριστο, πρωτότυπο υλικό, αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζει την εξαφάνιση της Σανάν Γουάτς και των παιδιών της, καθώς και τα φρικτά γεγονότα που ακολούθησαν.

2. Το Λονδίνο Έπεσε

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού υπό μυστηριώδεις συνθήκες, οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου ταξιδεύουν στο Λονδίνο για την κηδεία του. Όμως αυτό που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο ισχυρών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει πολλά μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον.

Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

1. Enola Holmes

Υπόθεση: Η ταινία Enola Holmes βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Nancy Springer και θα αφορά τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια Holmes, τα οποία έχουν μία μικρότερη αδερφή, την Enola, η οποία ανακατεύεται στις υποθέσεις του, ενώ μάλιστα δημιουργεί… δικές της!

Πιο συγκεκριμένα, η Enola Holmes (την οποία υποδύεται υποδύεται η Millie Bobby Brown που έπαιζε και στο Stranger Things) αναζητώντας την εξαφανισμένη μητέρα της, αν και έφηβη ακόμη, προσπαθεί να ξεπεράσει σε ευφυΐα το μεγάλο της αδερφό, Σέρλοκ Χολμς (τον οποίο υποδύεται ο Henry Cavill από το «The Witcher») και να βοηθήσει το λόρδο που το ‘σκασε.

Δείτε επίσης: Netflix: 3 ασιατικές σειρές και 2 ταινίες που πηγαίνουν τον ρομαντισμό σε άλλο επίπεδο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;