Netflix: 3 ασιατικές σειρές και 2 ταινίες που πηγαίνουν τον ρομαντισμό σε άλλο επίπεδο
Σειρές και ταινίες από διάφορες ασιατικές χώρες, που μπορείς να βρεις στο Netflix και θα σε κάνουν να... καρδιοχτυπήσεις!

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον, ιδιαιτέρως των νέων, προς την ασιατική κουλτούρα τόσο στη μουσική όσο και στις σειρές ή στις ταινίες. Και όχι, δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά σε ταινίες – σταθμούς, όπως είναι τα Παράσιτα, το In the mood for love και το Oldboy, αλλά στην δημοφιλή ή αλλιώς pop culture.

Αν και η χώρα που βγάζει το περισσότερο περιεχόμενο, το οποίο χαίρει ιδιαίτερης αναγνωρισιμότητας παγκοσμίως, είναι η Νότια Κορέα (με το περιβόητο K Drama) άλλες χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ταϊβάν δεν πάνε πίσω.

Μάλιστα, όλες οι προαναφερθείσες χώρες έχουν τη δική τους εκπροσώπηση στο Netflix με ταινίες ή/και σειρές, που αν μη τι άλλο αδιάφορες δεν τις λες.

Αντιθέτως, είναι κατάλληλες για να περάσει ευχάριστα και ανάλαφρα η ώρα σου μετά τη δουλειά ή τη σχολή, ενώ μερικές από αυτές είναι τόσο σύντομες που μπορείς να τις δεις ακόμη και σε ένα σαββατοκύριακο.

Εμείς παρακάτω θα σου δείξουμε 3 ασιατικές σειρές από διαφορετικές χώρες και 2 ταινίες, που μπορείς να βρεις στο Netflix και σίγουρα δε θα το μετανιώσεις!

1. Ένα έξτρα κεφάλαιο στον έρωτα – Νότια Κορέα (σειρά)

Υπόθεση: Ένας ταλαντούχος κειμενογράφος, ο νεότερος αρχισυντάκτης στην εκδοτική εταιρεία που δουλεύει, μπλέκεται στη ζωή μιας πρώην κειμενογράφου και καλύτερής του φίλης που ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

2. Η Πριγκίπισσα της Τριάδας – Ταϊβάν (σειρά)

Υπόθεση: Αφού μπαίνει με το ζόρι σε μια παράσταση ως σωματοφύλακας μιας διάσημης ηθοποιού, η ζωηρή κόρη ενός αρχηγού τριάδας (είδος οργάνωσης) αναστατώνει τη ζωή ενός σταρ και βρίσκει τον έρωτα.

3. Έρωτας με καλές προθέσεις – Κίνα (σειρά)

Υπόθεση: Η άγνωστη ακόμη ηθοποιός Σέο Λιν γνωρίζει τον γοητευτικό, μυστήριο και κάπως αυστηρό CEO Λινγκ Γιτζού, ο οποίος αποδεικνύεται πως έχει κάτι που η ίδια έχει απόλυτη ανάγκη.

4. Hot Gimmick: Κορίτσι γνωρίζει αγόρι – Ιαπωνία (ταινία)

Υπόθεση: Η ζωή μίας ήσυχης έφηβης αναστατώνεται, όταν αναγκάζεται να γίνει υπηρέτρια του αλαζόνα γείτονά της. Την αγαπάει, αλλά έχουν και οι δύο να μάθουν πολλά ακόμη για την πίστη.

5. Στη συχνότητα του έρωτα – Νότια Κορέα (ταινία)

Υπόθεση:Μία μαθήτρια και ένας έφηβος γνωρίζονται σε έναν φούρνο τη δεκαετία του ’90 και προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον στο μέλλον, αν και η μοίρα διαρκώς τους χωρίζει.

Δείτε επίσης: Netflix: 5 ταινίες και 3 σειρές που περιμένουμε με ανυπομονησία τον Οκτώβριο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
30'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
20:30
0 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
 1