2 ταινίες και 2 σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Μερικές σειρές και ταινίες για να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και θέλεις, απλά, να κάτσεις στο σπίτι σου και να μην κάνεις τίποτα. Θέλεις να το περάσεις αγκαλιά με το σεντόνι σου και το τηλεκοντρόλ. Εμείς για αυτό είμαστε εδώ! Για να σου προτείνουμε τις καλύτερες σειρές και ταινίες που θα σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις προτάσεις μας;

Ταινίες

1. The Boys in The Band

Ένα δράμα που έχει βασιστεί στο ομότιτλο θεατρικό του Broadway. Ο δημιουργός της διάσημης παράστασης που έσπασε τα στερεότυπα και ανέβηκε για πρώτη φορά το 1968 μεταφέρει, για ακόμα μία φορά, την παράσταση σε μεγάλου μήκους ταινία μέσα από την υπηρεσία του Netflix. Το θεατρικό έχει γίνει ταινία το 1970 με σκηνοθέτη τον William Friedkin. Αυτή τη φορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μοιράζονται οι Jim Parsons, Zachary Quinto και Matt Bomer. Η ταινία έχει πάρει πολύ θετικές κριτικές.

2. Halloween

Ο David Gordon Green μετέφερε την κλασσική σλάσερ ταινία στο σήμερα και μας έδωσε μία από τις καλύτερες σλάσερ ταινίες των τελευταίων ετών. Η πλοκή ακολουθεί τη Laurie Strode που έχει υποστεί μετατραυματικό σοκ μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας του 1978 και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Michael Myers σε μια τελική αναμέτρηση το βράδυ του Halloween, σαράντα χρόνια μετά την επιβίωσή του. Ο Οκτώβριος μπήκε, η εποχή του Halloween πλησιάζει και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς;

Σειρές

1. Doom Patrol

Μία διαφορετική και άκρως απολαυστική σειρά με υπερήρωες κυκλοφόρησε μέσα από το DC Universe και το HBO Max. Η σειρά ακολουθεί την επώνυμη σειρά υπερηρώων και τις μοναδικές περιπέτειές τους. Δύο σεζόν και 24 επεισόδια που θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι αυτές τις σειρές. Δες τη όσο πιο σύντομα μπορείς γιατί η τρίτη σεζόν έχει αρχίσει, ήδη, να ετοιμάζει.

2. Cobra Kai


Η σειρά που από όταν προβλήθηκε στο Netflix, έχει γίνει φαινόμενο. Βασίζεται στην ταινία “The Karate Kid” του 1984. Το Cobra Kai εξελίσσεται 34 χρόνια μετά την αρχική ταινία, επανεξετάζοντας την αφήγηση από την οπτική του Johnny Lawrence και την απόφασή του να ανοίξει εκ νέου το karate dojo του Cobra Kai. Η απόφασή του αυτή οδηγεί στην αναζωπύρωση της παλιάς του έχθρας με τον Daniel LaRusso. Το Netflix έχει ετοιμάσει, ήδη, μία τρίτη σεζόν, ενώ η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για την τέταρτη σεζόν.

Δες ακόμα: Netflix: Οι 5 ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων σήμερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;