Netflix: 5 ταινίες και 3 σειρές που περιμένουμε με ανυπομονησία τον Οκτώβριο
Σειρές και ταινίες που θα "λιώσουμε" στο Netflix τον Οκτώβριο.

Το Φθινόπωρο έχει έρθει και καθώς βρισκόμαστε στην εκπνοή του Σεπτεμβρίου, ο καιρός γίνεται πιο κρύος και, ταυτόχρονα, ιδανικός για… Netflix and Chill.

Έτσι, οι νέες παραγωγές του Netflix, που αναμένουμε πώς και πώς τον Οκτώβριο είναι η καλύτερη συντροφιά, προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι τον επόμενο μήνα.

Εμείς, ξεχωρίσαμε μερικές σειρές και μερικές ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο και προβλέπονται αρκετά ενδιαφέρουσες και, φυσικά, σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω!

Όσον αφορά τις ταινίες…

1. Η Δίκη των 7 του Σικάγο

Υπόθεση: Η ταινία αφορά μία από τις πιο σημαντικές και γνωστές δίκες της παγκόσμιας ιστορίας, ενώ το cast αποτελείται από ηχηρά ονόματα του Hollywood, όπως οι Σάσα Μπάρον Κοέν(Borat, Dictator) και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβι (500 μέρες με τη Σάμερ, Inception).

Η υπόθεση αφορά μια ειρηνική διαμαρτυρία στο συνέδριο εκλογής αρχηγού των Δημοκρατικών το 1968, η οποία κατέληξε σε άγρια σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και Εθνοφρουράς. Οι διοργανωτές της, συμπεριλαμβανομένων των Άμπι Χόφμαν, Τζέρι Ρούμπιν, Τομ Χέιντεν και Μπόμπι Σιλ, παραπέμπονται με την κατηγορία της συνωμοσίας για υποκίνηση εξέγερσης και η δίκη που ακολούθησε ανήκει στις πιο διαβόητες δίκες στην ιστορία.

Η ταινία κυκλοφόρησε σε επιλεγμένους κινηματογράφους το Σεπτέμβριο και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 16 Οκτωβρίου.

2. Η Σαραντάχρονη Έκδοση

Υπόθεση: Η «Σαραντάχρονη Έκδοση» αφηγείται την ιστορία μιας άτυχης Νεοϋορκέζας συγγραφέα θεατρικών έργων, η οποία αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος να σώσει την καλλιτεχνική της φωνή είναι να γίνει ράπερ… στην ηλικία των 40.

Η προαναφερθείσα ταινία ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Sundance και έρχεται στο Netflix στις 9 Οκτωβρίου.

3. BLACKPINK: Light Up the sky

Υπόθεση: Η KPop είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα μουσικά είδη παγκοσμίως με πολλά συγκροτήματά της να “σαρώνουν”. Το πιο διάσημο KPop girl band, οι BLACKPINK, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες pop τραγουδίστριες, όπως είναι η Lady Gaga και η Selena Gomez, συνεργάστηκαν με το Netflix για να δημιουργήσουν ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο διηγούνται την ιστορία τους και περιγράφουν τα όνειρα και τις δυσκολίες πίσω από την εκρηκτική άνοδό τους στην παγκόσμια pop σκηνή.

Η ταινία έρχεται στο Netflix στις 14 Οκτωβρίου.

4. Ρεβέκκα

Υπόθεση: Μια νεαρή νιόπαντρη κοπέλα μετακομίζει στην επιβλητική οικογενειακή έπαυλη του άντρα της σε μια αγγλική ακτή που τη δέρνει ο άνεμος και παλεύει να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην γυναίκας του, της Ρεβέκκα, της οποίας το πνεύμα ζει ακόμα στο σπίτι, πολύ μετά τον θάνατό της.

Πρόκειται για μία μοντέρνα προσαρμογή του γοτθικού μυθιστορήματος της Δάφνης Ντι Μωριέ, η οποία έρχεται στο Netflix στις 21 Οκτωβρίου.

5. Το Χάλοουιν του Χιούμπι

Υπόθεση: Παρά την αφοσίωσή του στην πατρίδα του, το Σάλεμ της Μασαχουσέτης (και τους θρυλικούς εορτασμούς της πόλης για το Χάλοουιν), ο Χιούμπι Ντουμπουά είναι αντικείμενο χλευασμού, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Φέτος όμως, κάτι τρομακτικό θα ακουστεί τη νύχτα και μόνο ο Χιούμπι μπορεί να σώσει το Χάλοουιν.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler έρχεται στο Netflix στις 7 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τις σειρές…

1. Το Γκαμπί της Βασίλισσας

Υπόθεση: Σε ένα ορφανοτροφείο του Κεντάκι τη δεκαετία του ’50, ένα κορίτσι ανακαλύπτει το σπάνιο ταλέντο της στο σκάκι, ενώ παλεύει με τον εθισμό της και το χάρισμα της ιδιοφυΐας

Η νέα μίνι σειρά του Netflix, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Walter Tevis, έρχεται στις 23 Οκτωβρίου.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

2. Deaf U: Το Σιωπηλό Πανεπιστήμιο

Υπόθεση: Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ, όπου μια παρέα από κωφούς μαθητές διηγείται τις ιστορίες της και εξερευνά τα τυχερά και τις δυσκολίες της ζωής στο Πανεπιστήμιο Γκαλοντέτ.

Η σειρά έρχεται στο Netflix στις 9 Οκτωβρίου.

3. Grand Army

Υπόθεση: Πέντε μαθητές στο μεγαλύτερο δημόσιο λύκειο του Μπρούκλιν παλεύουν για να πετύχουν, να επιβιώσουν, να απελευθερωθούν και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Η σειρά έρχεται στο Netflix στις 16 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Netflix: 4 αστυνομικές σειρές και 1 ταινία που θα σε καθηλώσουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;