Netflix: 4 αστυνομικές σειρές και 1 ταινία που θα σε καθηλώσουν
Αυτές οι προτάσεις του Netflix σίγουρα θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

Σου αρέσουν πάρα πολλοί ο σειρές και ταινίες αλλά έχεις δει ότι υπάρχει; Θα ήθελες να βρεις νέες σειρές και να ανακαλύψεις καινούρια πράγματα;

Αν οι αστυνομικές σειρές και οι σειρές μυστηρίου είναι οι αγαπημένες, τότε μην ανησυχείς, μια και το Netflix έχει αρκετές αστυνομικές σειρές και ταινίες με περίτεχνη πλοκή γεμάτη δράση και ανατροπή, που σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν.

Εμείς, μαζέψαμε 4 σειρές και μία ταινία (για σένα που βαριέσαι να περνάς πολύ χρόνο μπροστά από την τηλεόραση), που σίγουρα θα σου προσφέρουν δράση και μυστήριο και δε θα μπορείς να ξεκολλήσεις. Μπορείς, μάλιστα, να μαζέψεις και την παρέα σου ώστε να κάνετε ένα mini μαραθώνιο προσπαθώντας να βρείτε ποιος είναι ο δολοφόνος ή ποιος έκανε το έγκλημα. Έτσι, θα περάσετε σίγουρα αξέχαστες στιγμές!

Ας δούμε όμως τις προτάσεις μας!

Όσον αφορά τις σειρές…

1. Broadchurch

Υπόθεση: Ο ντετέκτιβ Alec Hardy (David Tennant), ο οποίος είναι ξένος στη μικρή κοινότητα του Broadchurch, και ερευνάει την υπόθεση του μυστηριώδη θανάτου ενός 11χρονου αγοριού στη παραλία. Για βοήθεια του θα έχει την ντετέκτιβ, Ellie Miller (Olivia Coleman), ενώ όλη η πόλη θα βρεθεί υπό τα φώτα της δημοσιότητας.

2.  Unbelievable

Υπόθεση:  Μετά την καταγγελία που κάνει ότι τη βίασε ένας εισβολέας, μια κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με έναν καταιγισμό συναισθημάτων και τις ερωτήσεις της επιφυλακτικής αστυνομίας.

3. Criminal: Ηνωμένο Βασίλειο

Υπόθεση: Οι ανακριτές του Λονδίνου αντιμετωπίζουν υπόπτους στυγερών εγκλημάτων κάτω από το φως της λάμπας. Αν δεν ανακαλυφθεί η αλήθεια, η πίεση δε σταματά.

Και η ταινία…

Zodiac

Υπόθεση: Ο Ρόμπερτ Γκρέισμιθ είναι καρτουνίστας, που εργάζεται στην εφημερίδα «San Fransisco Chronicle» και γνωρίζεται με τον Πολ Έιβερι, ρεπόρτερ με αδυναμία στο… ποτό. Οι δυο τους έχουν ένα κοινό στόχο: να ανακαλύψουν την ταυτότητα του Ζόντιακ, ενός serial killer, που δρα στο Σαν Φρανσίσκο και παραπλανά με επιτυχία τις αστυνομικές αρχές με τους περίπλοκους γρίφους του. Μια υπόθεση που γίνεται εμμονή για τον Γκρέισμιθ, καθώς σταδιακά απομακρύνεται από την οικογένειά του και ακολουθεί τα χνάρια του δολοφόνου…

Δείτε επίσης: Netflix: 4 ταινίες που βασίστηκαν σε γνωστά βιβλία και αξίζουν το χρόνο σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
34 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;