2 ταινίες και 2 σειρές για να σου κρατήσουν παρέα αυτό το ΣουΚου
Μερικές ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και με την επιβολή των νέων μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, δεν σου μένουν και πολλές επιλογές για το τι να κάνεις από το να μείνεις σπίτι. Για αυτό εμείς σου έχουμε μερικές σειρές και ταινίες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη παρέα!

Πάμε να δούμε μερικές επιλογές για το πώς μπορείς να περάσεις ένα όμορφο ΣουΚου παρέα με ταινίες και σειρές;

Ταινίες

1. Enola Holmes

Ευτυχώς που το Netflix έχει καταφέρει να έχει ετοιμάσει για το 2020 τόσο πολύ περιεχόμενο. Η πλατφόρμα έχει καταφέρει να μας προσφέρει κάτι καινούριο κάθε εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα, μας είχε προετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη. Η νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Millie Bobby Brown (ναι, αυτή από το Stranger Things) στον ρόλο της αδερφής του Sherlock Holmes (Henry Cavill) είναι, πραγματικά, μία ευχάριστη έκπληξη. Μία ταινία μυστηρίου για τις νεότερες ηλικίες που θα λατρέψεις σίγουρα. Η Millie Bobby Brown είναι φανταστική στον πρωταγωνιστικό ρόλο!

2. The Way Back

Ο Ben Affleck συνεργάζεται για ακόμα μία φορά μετά το “The Account” με τον σκηνοθέτη Gavin O’ Connor. Αυτή τη φορά, όμως, ο γνωστός ηθοποιός μας μεταφέρει σε μία πιο προσωπική ιστορία καθώς υποδύεται έναν αλκοολικό προπονητή μπάσκετ που του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Πρόκειται για έναν δυνατό δράμα που κυκλοφόρησε στην αρχή της χρονιάς, αλλά πέρασε λίγο απαρατήρητο.

Σειρές

1. The Boys

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μία διαφορετική σειρά με υπερήρωες που έχει μαγέψει κοινό και κριτικούς. Ο Eric Kripke (Supernatural) μετέφερε στη συνδρομητική πλατφόρμα Prime Video το ομώνυμο κόμικ του Garth Ennis. Η σειρά έχει να κάνει με μία ομάδα εκδικητών που αντιμάχεται υπερανθρώπους που έχουν καταχραστεί τις υπερδυνάμεις τους. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς προβάλλεται αυτή την περίοδο!

2. Schitt’s Creek


Η σειρά που σάρωσε στα βραβεία Emmy 2020. Μάλιστα, την είχαμε ξεχωρίσει και στο αφιέρωμα που κάναμε για τις σειρές που ήταν υποψήφιες για τα φετινά βραβεία και πρέπει να δεις οπωσδήποτε. Τώρα, που κέρδισε και τόσα βραβεία (μάλιστα, έσπασε ρεκόρ με τα περισσότερα βραβεία που έχει κερδίσει κωμωδία σε μία μόνο απονομή Emmy), έχεις πολλούς παραπάνω λόγους για να τη δεις. H σειρά ακολουθεί τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της πρώην πλούσιας οικογένειας Ρόουζ όταν αναγκάζονται να μεταφερθούν στο Schitt’s Creek, μια μικρή πόλη που κάποτε είχαν αγοράσει ως αστείο.

Δες ακόμα: 2 ταινίες και 2 σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;