2 ταινίες και 2 σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Μερικές ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και ο καιρός φαίνεται ότι δε θα μας κάνει το χατίρι για να το περάσουμε έτσι όπως θα θέλαμε. Όμως, πάντα υπάρχουν ωραίες λύσεις για να περάσεις υπέροχα το ΣουΚου σου με την παρέα σου, τη σχέση σου ή, ακόμα, και μόνος σου (αν θέλεις).

Τα βράδια του Σαββατοκύριακου στο σπίτι δεν είναι και η καλύτερη λύση, αλλά κάτι τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού, κάτι η κακοκαιρία, δεν μας μένουν και πολλές επιλογές. Για αυτό εμείς σου προτείνουμε μερικές σειρές και ταινίες.

Ταινίες

1. Scooby – Doo!

Το… reboot της γνωστής και επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Scooby – Doo έρχεται για μία ακόμη φορά στην μεγάλη οθόνη. Στην ταινία βλέπουμε πώς ο Scooby γνώρισε τον Shaggy και εξελίχθηκε η φιλία τους, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της υπέροχης ομάδας που λύνει μυστήρια. Μία περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους!

Παίζεται στους Κινηματογράφους.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

2. The Devil All The Time

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστές τους Tom Holland, Sebastian Stan, Robert Pattinson και πολλούς άλλους, αποτελεί ένα γοτθικό, ψυχολογικό θρίλερ. Ένα all-star καστ που δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ακόμα και αν η ταινία κάπου το χάνει. Όμως, είναι σαν να ακούς ένα καλό κουτσομπολιό που δεν μπορείς να σταματάς να το βλέπεις. Μόνο και μόνο για το καστ αξίζει τον χρόνο σου.

Μπορείς να το δεις στο Netflix.

Σειρές

1. Ratched

Η νέα σειρά του Ryan Murphy με πρωταγωνίστρια την Sarah Paulson θα σε καθηλώσει. Μία βουτιά στον ψυχισμό ενός από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς χαρακτήρες που μας είχε κάνει να φοβηθούμε στην ταινία του 1962 “One Flew Over The Cuckoo’s Nest”.

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix.

2. Arrow

Η σειρά αποτελεί μία απόπειρα να μας συστήσει στον κόσμο των υπερηρώων της DC. Μετά από 8 χρόνια, η σειρά κατάφερε να φτιάξει το δικό της σύμπαν με την ονομασία Arrowverse. Σε αυτό το σύμπαν υπάρχουν 6 σειρές που μας σύστησαν σε διάφορους χαρακτήρες του κόσμου της DC και μας χάρισαν/χαρίζουν σε ίση ποσότητα, δράση, υπερηρωϊκά κατορθώματα και σαπουνόπερα. Τώρα, που το Arrow ολοκληρώθηκε, είναι μία καλή ευκαιρία για να βυθιστείς στον κόσμο που δημιούργησε!

Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Δες ακόμα: HBO: 4 σειρές της πλατφόρμας που έχουν ξεχωρίσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;