Μόνικα Μπελούτσι: Αναβάλλονται οι παραστάσεις της στο Ηρώδειο λόγω κορωνοϊού
Αναβάλλονται οι εμφανίσεις της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός, Μόνικα Μπελούτσι, θα εμφανιζόταν για τρεις μόνο παραστάσεις στο Ηρώδειο υποδυόμενη την Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας.

Πιο συγκεκριμένα, η Μόνικα Μπελούτσι θα εμφανιζόταν στο Ηρώδειο στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου, για την παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις». Δεδομένων των επιπρόσθετων έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Αττική, τα οποία ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, την περασμένη Τρίτη(22/9) αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες παραστάσεις και συναυλίες αρχής γενομένης η Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Η Μόνικα Μπελούτσι, θα ανέβαινε για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή του Ηρωδείου ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας σε σκηνοθεσία του Τομ Βολφ, έχοντας λάβει την απαραίτητη έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Η κίνηση της Μόνικα Μπελούτσι να επιλέξει τη γενέτειρά της Ιταλία (Festival dei Due Mondi, Spoleto, 27 Αυγούστου 2020) και τον τόπο καταγωγής της μεγάλης σοπράνο, την Ελλάδα, για την έναρξη της διεθνούς περιοδείας της παράστασης ήταν συμβολική.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής οι παραστάσεις δεν ακυρώθηκαν, αλλά αναβλήθηκαν πιθανώς για το 2021.

Στην ιστοσελίδα “Ticket Services” αναγράφεται το εξής μήνυμα:

“Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναστολή των παραστάσεων σε υπαίθριους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις ” με την Μόνικα Μπελούτσι, που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλονται. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες”.

Τέλος, ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τομ Βολφ έγραψε τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι, με θλίψη στην καρδιά μου πρέπει να σας ανακοινώσω ότι η πόλη των Αθηνών μόλις αποφάσισε να κλείσει όλα τα θέατρα εξαιτίας της Covid και ως εκ τούτου οι παραστάσεις μας ακυρώνονται. Λυπούμαστε βαθύτατα και ελπίζουμε ειλικρινά να επιστρέψουμε το 2021».

Δείτε επίσης: Η Kate Winslet μετανιώνει για τη συνεργασία της με τους Woody Allen και Roman Polanski

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;