Η Kate Winslet μετανιώνει για τη συνεργασία της με τους Woody Allen και Roman Polanski
Η Kate Winslet μίλησε για τις συνεργασίες της με τους δύο μεγάλους σκηνοθέτες

Η διάσημη ηθοποιός, Kate Winslet, παραχώρησε μία συνέντευξη στο “Vanity Fair”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με δύο εκ των διασημότερων σκηνοθετών του Hollywood, που όμως έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Kate Winslet συνεργάστηκε με τον Woody Allen στην ταινία «Wonder Wheel» και τον Roman Polanski στο «Carnage» και δήλωσε μετανιωμένη για τη συνεργασία της τους συγκεκριμένους σκηνοθέτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@vanityfair Little did Kate Winslet know in 2011 that playing an Epidemic Intelligence Service officer in the film “Contagion” and shadowing CDC epidemiologists as research for the role would pay off in spades less than a decade later. Full story at the link in bio. Photograph by @jasonbellphoto for V.F. March 2015.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Winslet (@kate.winslet.official) στις

Η Kate Winslet ανέφερε χαρακτηριστικά και εμφανώς μετανιωμένη τα εξής:

“Γιατί γαμώτο συνεργάστηκα με τον Woody Allen και τον Roman Polanski;… Είναι απίστευτο για μένα τώρα πώς αυτοί οι άντρες έμειναν σε τόσο υψηλά στάνταρντ, τόσο ευρέως αποδεκτοί και για τόσο πολύ καιρό στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Γ@@@το είναι τόσο ντροπιαστικό. Και πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για το γεγονός ότι δούλεψα και με τους δύο. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Έχω τύψεις γι’ αυτό αλλά τι μένει, αν δεν είμαστε σε θέση να είμαστε ειλικρινείς για όλα αυτά”.

Το 2017 η Kate Winslet είχε υπερασπιστεί τη συνεργασία της με το Woody Allen λέγοντας πως δεν ξέρει αν κάτι από αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Woody Allen είναι αλήθεια ή ψέμματα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε δηλώσει:

“(Ως ηθοποιός) έχοντας αναλογιστεί όλα αυτά, απλά το αφήνεις στην άκρη και συνεργάζεσαι με το άτομο αυτό. Ο Woody Allen είναι ένας απίστευτος σκηνοθέτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Polanski. Είχα μια εξαιρετική εργασιακή εμπειρία και με τους δύο, και αυτή είναι η αλήθεια.”

Μετά από την τελευταία της δουλειά στο “Ammonite” όμως φαίνεται πως αναθεώρησε τόσο τις απόψεις της όσο και τα είδη των ρόλων που θα ήθελε να υποδυθεί μελλοντικά.

Μάλιστα η Kate Winslet δήλωσε χαρακτηριστικά στο Vanity Fair:

«Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι είμαι ακόμα πιο αφοσιωμένη στο να τιμώ αυτό που θέλουν να πουν οι ίδιες οι γυναίκες μόνες τους στις ταινίες και πώς πραγματικά θέλουν να απεικονίζονται, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Read the story at @hollywoodreporter Photos by dear @jasonbellphoto She and Lee worked together for about five months to build the character and a shared vision. They created a rich backstory for Anning to fill in the early gaps in her biography, and workshopped everything about the trailblazer that brought her up to the moment when the film begins. The result is a performance that relies almost entirely on nonverbal communication and sees Winslet scaling seaside cliffs (with no stunt double) in search of rare fossils… @ammonite_movie . #katewinslet #hollywoodreporter #ammonite

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Winslet (@kate.winslet.official) στις

Δείτε επίσης: Kate Winslet: Αποκάλυψε ποια ήταν η αγαπημένη της στιγμή απο τον Τιτανικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
28'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
28'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
15 - 23
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
11 - 13
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;