GNTM 3: Ποιος πήρε τελικά το πολυπόθητο golden pass;
Αυτός ο παίκτης πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3 παίρνοντας το golden pass.

Πέρυσι, εισήχθη στο παιχνίδι μία νέα περιζήτητη κάρτα κατά τη διάρκεια του bootcamp, που όποια διαγωνιζόμενη κατάφερνε να την κερδίσει περνούσε απευθείας στο σπίτι. Η παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει το περσινό golden pass ήταν η Ελευθερία Καρναβά, η οποία αν και δεν έφτασε στον τελικό, ξεχώρισε μέσα στο σπίτι και, μάλιστα, βρέθηκε και στις φετινές auditions δίπλα από ένα αγόρι… κλώνο της!

Φέτος, όμως, συμμετέχουν κορίτσια και αγόρια, όπως είναι ήδη γνωστό και, τελικά, το golden pass, που όλοι ήθελαν προκειμένου να περάσουν κατευθείαν στο σπίτι του GNTM 3, δόθηκε σε αγόρι. Αυτός που κέρδισε το golden pass είναι ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο της μόδας από… 6 μηνών!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φυσικά, #GNTMgr χωρίς #GoldenPass δεν γίνεται! Ο Κωνσταντίνος ξεχώρισε ομόφωνα από κριτές και Coach και είναι αυτός που περνάει κατευθείαν στους 20 καλύτερους του διαγωνισμού! #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις


Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά, η επιλογή των κριτών να δώσουν στο Κωνσταντίνο Τσεντολίνι το golden pass ήταν ομόφωνη, ενώ στη συνέχεια τον ρώτησε αν θα ήθελε να συμμετάσχει στην φωτογράφιση, καθώς δεν ήταν υποχρεωμένος. Εκείνος, όμως, δέχτηκε και συμμετείχε στη χθεσινή φωτογράφιση.

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι δήλωσε σχετικά με το golden pass:

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου δίνετε να διαγωνιστώ. Μου φαίνεται σα ψέματα ότι επιλέξατε εμένα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος στους κριτές ενώ λίγη ώρα αργότερα δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής πως: «Είχα κάποια βλέμματα πάνω μου όταν έγινε η ανακοίνωση των κριτών. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο. Μόνο η γνώμη των κριτών με ενδιαφέρει”.

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Η συγκινητική αποκάλυψη σε παίκτρια για τη συγκατοίκησή της με την Imany

GNTM 3: Ο Άνταμ και ο Άλεξ δεν πέρασαν στην επόμενη φάση και βγάζουμε καπνούς από τ’αφτιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0