Βίκυ Καγιά: Η συγκινητική αποκάλυψη σε παίκτρια για τη συγκατοίκησή της με την Imany
Η συγκινητική ιστορία που μοιράστηκε με μία παίκτρια η Βίκυ Καγιά.

Με αφορμή την οντισιόν τη Άννας Κοντογιάννη, η οποία προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, η Βίκυ Καγιά προέβη σε μία αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της οντισιόν της, η Άννα Κοντογιάννη αποκάλυψε πως ασχολείται με το τραγούδι, τολμώντας, μάλιστα, να ερμηνεύσει ένα τραγούδι ακαπέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή. Με αφορμή αυτό το γεγονός η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε μία συγκινητική ιστορία, από την περίοδο που έμενε στη Νέα Υόρκη και συγκατοικούσε με τη γνωστή τραγουδίστρια, Imany.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είπε στην Άννα:

“«Άννα θα σου πω μια ιστορία. Είχα μια φίλη στη Νέα Υόρκη, ήταν η πρώτη μου συγκάτοικος και την έλεγαν Imany Mladjao. Στην προσωπική της ώρα αντί να κάνει σπορ και πιλάτες πήγαινε και έκανε τραγούδι. Είχε πει στον εαυτό της ότι “μόλις κουραστώ με το μόντελινγκ και δεν έχω κάτι άλλο να δώσω θα αρχίσω να τραγουδάω”. Και της έλεγα εγώ “μα γιατί δεν το κάνεις τώρα που έχεις τόσο ωραία φωνή”; Μου είπε “δεν είμαι έτοιμη”. Μιλάμε για την Imany με το “you will never know”. Όταν βγήκε αυτό το single και έγινε χαμός έκλαιγα σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν το πίστευα ποτέ μου ότι αυτό το κορίτσι που είχε εκατό αδέρφια, πολύ δύσκολη ζωή, πήγαινε στη Νέα Υόρκη στα jazz clubs και έκανε κάποια μαθήματα, είπε τέλος εγώ θα τραγουδήσω. Και όχι μόνο τραγούδησε… Είναι η Imany. Πιστεύω το ίδιο και για εσένα”.

Η Άννα εκτός από τις ικανότητές της στο τραγούδι, κατάφερε να εντυπωσιάσει και με την εμφάνισή της παίρνοντας 4 “ναι” και εξασφαλίζοντας μία θέση στην επόμενη φάση του GNTM 3.

Δείτε την οντισιόν της Άννας εδώ:

Δείτε επίσης: GNTM 3: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; (Trailer)

GNTM 3: Ο Άνταμ και ο Άλεξ δεν πέρασαν στην επόμενη φάση και βγάζουμε καπνούς από τ’αφτιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;