GNTM 3: Δείτε το Trailer του σημερινού επεισοδίου με το
Τι είναι το ID Catwalk που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 3

GNTM 3: Tο Trailer του σημερινού “ID Catwalk”

Μετά την (πολύ) δυναμική πρεμιέρα που έκανε το GNTM 3 τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, σειρά έχει το αποψινό ID Catwalk, που θα προβληθεί στις 21:00 μ.μ. στο STAR, και στο οποίο θα περάσουν μπροστά από τους κριτές οι παίκτες και παίκτριες που πέρασαν από τις auditions του παιχνιδιού.

Κάποια από τα επίδοξα μοντέλα, εντυπωσίασαν τους κριτές με την εμφάνιση ή/και τον χαρακτήρα τους, κάποιοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν, ενώ άλλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στην προσπάθεια να περάσουν στις επόμενες φάσεις του ID Catwalk και του bootcamp.

GNTM 3: Παίκτης πέρασε πριν το ριάλιτι μόδας από το X-Factor και το Survivor 2

Όσοι υποψήφιοι και όσες υποψήφιες, λοιπόν, κατάφεραν να περάσουν από την πρώτη, δύσκολη φάση των auditions, κέρδισαν μια ευκαιρία να αποδείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και μια πολύτιμη ευκαιρία για να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το bootcamp πλησιάζει. Πριν από αυτό όμως, ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν αλώβητοι από το ID Catwalk; Θα μάθουμε τη Δευτέρα στο #GNTMgr! #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

GNTM 3: Τι είναι το “ID Catwalk” που θα δούμε σήμερα

Η πρώτη φάση των auditions του GNTM 3 ολοκληρώθηκε αισίως, και στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/09), αναμένουμε το πολυσυζητημένο ID Catwalk, δηλαδή τη φάση, στην οποία τα επίδοξα μοντέλα, αγόρια και κορίτσια, θα κληθούν να παρουσιάσουν το προσωπικό τους στυλ και να δείξουν το περπάτημά τους στην πασαρέλα ενώπιον των κριτών.

Πέρα από το γεγονός, λοιπόν, ότι φέτος θα έχουμε αγόρια και κορίτσια, αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στην κριτική επιτροπή και στον ρόλο του coach, φέτος έχουμε και την προσθήκη του “ID Catwalk”, το οποίο θα αποτελεί το πρώτο στάδιο του Bootcamp.

Οι διαγωνιζόμενοι/-ες θα πρέπει να έρθουν με δικό τους styling, χτένισμα και make-up και να περπατήσουν για να αποδείξουν ότι μπορούν να περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Δείτε το trailer για το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιώργος Καράβας: 8 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον νέο coach του GNTM 3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;