GNTM 3: Η μεγάλη πρεμιέρα, τα εντυπωσιακά αγόρια και η Wild Card
Το GNTM 3 ξεκίνησε και οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι και διαγωνιζόμενες είναι εδώ!

χθες, το GNTM 3 έκανε πρεμιέρα και συγκριτικά με τις άλλες χρονιές τα πράγματα ήταν παραδόξως πιο… ήρεμα! Όπως μας πληροφόρησε στην έναρξη του επεισοδίου η Βίκυ Καγιά, φέτος υπάρχουν δύο νέες προσθήκες- η Wild Card και το “ID Catwalk”. το πρώτο στάδιο του bootcamp θα είναι το “ID Catwalk”.

Η Wild Card είναι κάτι νέο που μπήκε σε αυτή τη σεζόν, και αποτελεί το «μυστικό όπλο» των κριτών, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των auditions.

Η Wild Card και αποτελεί μια κάρτα που κάθε κριτής έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Με την κάρτα αυτή, ο κριτής δίνει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος παίκτης πάρει αρνητικές ψήφους από τους τρεις κριτές και εντυπωσιάσει μόνο έναν, αυτός θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τη «wild card» και να περάσει τον παίκτη της επιλογής του στα bootcamp.

Τα αγόρια και τα κορίτσια θα συμμετέχουν σε κοινές δοκιμασίες, καθώς ο νικητής του παιχνιδιού θα είναι ένας.

Όσον αφορά το “ID Catwalk” πρόκειται για την πρώτη φάση του bootcamp, όπου οι διαγωνιζόμενοι/ες θα πρέπει να έρθουν με δικό τους styling, χτένισμα και make-up και να περπατήσουν με σκοπό να αποδείξουν ότι μπορούν να περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

GNTM 3 και… αγόρια!

Για πρώτη φορά χθες είδαμε εκτός από κορίτσια και αγόρια να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του GNTM και οι εκπλήξεις ήταν αρκετά ευχάριστες μπορούμε να πούμε. Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που έκανε auditon ήταν ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος σπουδάζει οινολογία και εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή καταφέρνοντας να περάσει στο bootcamp.

Ένας ακόμη παίκτης που πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 3 ήταν ο Πασχάλης Ηλιάδης, που δραστηριοποιείται ως αγρότης και έχει δικό του nails bar στα Φάρσαλα. Ο διαγωνιζόμενος ήρθε μάλιστα στο GNTM 3 με γεμάτα χέρια και έφερε στους κριτές χαλβά Φαρσάλων φτιαγμένο από τα χεράκια του.

Ωστόσο το GNTM δε γίνεται χωρίς ευτράπελα και έτσι, δεν έλειψαν ούτε και αυτά, αφού ένας παίκτης, που ονομάζεται Δαμιανός Καρπούζης, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές έχοντας πάνω του πολλά τατουάζ, ένα εκ των οποίων ήταν ένα καρπούζι εμπνευσμένο από το επίθετό του, που έγραφε… eat me! Αυτό προκάλεσε σχόλια, κυρίως από τη Βίκυ Καγιά, η οποία ρώτησε αν το καρπουζάκι τρώγεται και μετά όλοι οι κριτές άρχισαν να γελάνε.

GNTM 3 και… κορίτσια!

Όσον αφορά τα κορίτσια υπήρξαν κάποιες κοπέλες, οι οποίες εντυπωσίασαν. Χαρακτηριστική ήταν η audition της 19χρονης Μαρινέλας, που μάγεψε την κριτική επιτροπή με την φυσική ομορφιά της.

Η πρώτη Wild Card του GNTM 3!

Παράλληλα, χθες δόθηκε σε μία παίκτρια και η Wild Card της Ζενεβιέβ. Η Νικολέτα μετά την audition της πήρε δύο “ναι” από τους Μπράτη και Σκουλό και δύο “όχι” από τις Καγιά και Ζενεβιέβ. Ωστόσο, με την επιμονή της κατάφερε να κερδίσει τελευταία στιγμή τη Ζενεβιέβ, η οποία την έσωσε περνώντας την στο bootcamp δίνοντάς της τη Wild Card της.

Και φυσικά τα σχόλια του twitter για το GNTM 3 ήταν για ακόμη μία φορά ουκ ολίγα…

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς αντέδρασε στο trailer του GNTM 3;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
6'
29 - 25
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;