Erick Morillo: Νεκρός βρέθηκε ο DJ και δημιουργός του «I Like to Move It Move It»
Νεκρός στα 49 του ο γνωστός Dj, Erick Morillo

Σε ηλικία μόλις 49 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Dj Erick Morillo και δημιουργός μιας από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της δεκαετίας του 1990, του τραγουδιού «Ι like to Move It Move It» (1993), που ήρθε στο προσκήνιο κυρίως μέσα από την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων “Μαδαγασκάρη”.

Ο διάσημος dj βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Miami Beach στη Φλόριντα από την αστυνομία, έπειτα από ανώνυμη κλήση, το πρωί της Τρίτης (01/09).

Η αιτία θανάτου δεν έχει γνωστοποιηθεί προς το παρόν, ενώ, όπως ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας στο Metro«Το αστυνομικό τμήμα ερευνά τον θάνατου του κ. Erick A. Morrillo».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I miss going to work. Extraño ir a trabajar.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erick Morillo | Subliminal (@erickmorillo) στις

Τα social media πλημμύρισαν με σχόλια για πιθανή αυτοκτονία, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές σχετικά με την αίτια θανάτου του διάσημου DJ.

Να σημειώσουμε ότι ο Erick Morillo είχε κατηγορηθεί τον περασμένο μήνα για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας, υπόθεση που βρισκόταν στα δικαστήρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Keep smiling! ¡Sigue sonriendo!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erick Morillo | Subliminal (@erickmorillo) στις

Ο γνωστός μουσικός έχει μιλήσει δημόσια για τη μάχη του με τις ουσίες και το αλκοόλ. Όπως είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Πήγα τρεις φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης και καμία φορά δεν πέτυχα να απαλλαγώ από το αλκοόλ. Πλήγωσα πολλούς ανθρώπους».

Ο Erick Morillo αναδείχθηκε τρεις φορές νικητής του DJ Best House DJ Awards και τρεις φορές νικητής του Best International DJ.

Έπαιζε συχνά μουσική στην Ίμπιζα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;