Πότε και πώς θα γίνουν οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών
Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Πότε και πώς θα γίνουν - Όλες οι πληροφορίες στο Neolaia.gr!

Πώς θα γίνουν οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Το Neolaia.gr ενημερώνει όλους τους επιτυχόντες υποψήφιους και υποψήφιες των Πανελληνίων 2020 και δυνάμει πρωτοετείς φοιτητές, ότι οι Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2020 στα Τμήματα των Πανεπιστημίων θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά.

Ειδικότερα, τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας κατά τις προσεχείς μέρες με αναλυτική εγκύκλιο, η οποία και θα δημοσιευθεί στο no1 στέκι των νέων, Νeolaia.gr, που βρίσκεται δίπλα στους φοιτητές, ήδη από το 2006!

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2020:

Συγκεκριμένα, οι εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα Πανεπιστήμια της χώρας θα πραγματοποιηθούν με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα που έχουν περάσει μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής https://eregister.it.minedu.gov.gr/ του Υπουργείου Παιδείας που θα βρίσκεται σε λειτουργία μετά την έκδοση της εγκυκλίου.

Μετεγγραφές Φοιτητών (2020 – 2021): Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις

Για την εγγραφή τους (μέσω της εφαρμογής μετά την έκδοση της εγκυκλίου), ο Πρωτοετείς Φοιτητές θα πληκτρολογήσουν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους.

Όλα τα νέα για τη ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ εδώ!

❗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι, για το περσινό ακαδημαϊκό έτος, οι αιτήσεις έγιναν ηλεκτρονικά στο διάστημα από 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Τέλος, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις Σχολές.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για τις Βάσεις 2020 στο Neolaia.gr!

Το Νeolaia.gr, βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των βάσεων και όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν. Συντονίσου στην παρέα μας και μάθε πρώτος/-η όλα τα νέα για τις βάσεις 2020, τα αποτελέσματα, τα απαραίτητα της φοιτητικής ζωής και τα προνόμια που συνεπάγεται το φοιτητικό πάσο σου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πανεπιστήμια: Πώς θα λειτουργήσουν από Σεπτέμβριο – Όσα πρέπει να ξέρουν οι πρωτοετείς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;