Φοιτητικό πάσο 2020: Όλα αυτά που δικαιούσαι τώρα που πέρασες στο Πανεπιστήμιο!
Φοιτητικό πάσο 2020: Το Neolaia.gr σας παρουσιάζει ΟΛΕΣ τις εκπτώσεις και προσφορές που συνεπάγεται η φοιτητική ταυτότητα! Η φοιτητική ζωή ξεκινάει, για ακόμη μια χρονιά, στο Neolaia.gr!

Φοιτητικό πάσο 2020: Όλα αυτά που δικαιούσαι τώρα που πέρασες στο Πανεπιστήμιο!

Τέλος σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, για την αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους της χώρας, αφού το πρωί ανακοινώθηκαν επιτέλους οι βάσεις 2020 και πλέον ξέρουμε τα αποτελέσματα!

Μετά από μήνες ή ακόμα και χρόνια προετοιμασίας, κόπου και διαβάσματος, οι φετινές Πανελλήνιες έχουν επισήμως φτάσει στο τέλος, με την ανακοίνωση των βάσεων και την ανάρτηση των οριστικών πινάκων, μέσα από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

(Δείτε τα αποτελέσματα των βάσεων 2020 για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ)

Εμείς εδώ στο Neolaia.gr, όντας δίπλα στους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, ήδη από το 2006, ξέρουμε καλύτερα από όλους ότι, το να είσαι φοιτητής/-τρια έχει τα κομφόρ, τις ανεσάρες και τα προνόμιά του και όλα αυτά με τον πιο απλό τρόπο:

Με το που μπεις στη Σχολή που πέρασες από τις Πανελλήνιες, αποκτάς την περίφημη φοιτητική σου ταυτότητα, η οποία θα σε συνοδεύει ΠΑΝΤΟΥ τα επόμενα χρόνια και θα γίνει ένα με το πορτοφόλι ή την τσέπη σου!

Επιδεικνύοντας, λοιπόν, το Φοιτητικό Πάσο σου, δικαιούσαι ένα σωρό εκπτώσεις και προσφορές που κρίμα είναι να μην τις γνωρίζεις και να πηγαίνουν χαμένες, ειδικά αν είσαι πρωτοετής φοιτητής/-τρια!

Ό,τι αναζητάς για τη φοιτητική ζωή, θα το βρεις εδώ! Καλή αρχή!

Εκτός, λοιπόν, από τις κλασικές εκπτώσεις που έχεις σε μειωμένα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχουν αρκετά πραγματάκια ακόμη που πρέπει να μάθεις.

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2020: Πότε και πώς θα γίνουν

Ποια είναι αυτά;

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και θα δεις όλες τις προσφορές που δικαιούσαι τώρα που είσαι και επίσημα φοιτητής, ώστε να το ζήσεις όπως σου αξίζει και να γλιτώνεις χρήματα!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

Λεωφορεία και Κτελ

Στα λεωφορεία των υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ μπορείς με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο, να έχεις έκπτωση από και προς τον προορισμό, ανάλογα την περιοχή! Ψάξου επικοινωνώντας με το κοντινότερο γραφείο ΚΤΕΛ της πόλης σου!

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, έχουν καθιερώσει το φοιτητικό εισιτήριο με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

Eπιλέγοντας τον προορισμό της αρεσκείας σου μπορείς πριν πληρώσεις το εισιτήριο, να δείξεις το πάσο σου, να έχεις έκπτωση και να σου μείνουν και λεφτά για καφέ μέσα στο πλοίο!

Πανεπιστήμια: Πώς θα λειτουργήσουν από Σεπτέμβριο – Όσα πρέπει να ξέρουν οι πρωτοετείς

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Αθήνα

Το γνωστό μειωμένο εισιτήριο.

Αν μένεις, λοιπόν, στην Αθήνα ή είσαι φοιτητής από επαρχία στην Αθήνα, με το φοιτητικό πάσο έχεις έκπτωση σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς.

Κομμωτήρια – Κέντρα περιποίησης και ομορφιάς

Σε διάφορες περιοχές, πολλά κομμωτήρια και κέντρα ομορφιάς και περιποίησης παρέχουν είτε εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες τους, είτε προσφορές σε πακέτα ομορφιάς με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

Βρες το κοντινότερο, μπες και κάνε μια γρήγορη ερώτηση!

Φοιτητικές Λέσχες

Σε όλες τις φοιτητικές λέσχες των σχολών, παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν σίτισης.

Αναλόγως της σχολής, σε κάποιες αφορά τους φοιτητές που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές (ο κάθε φοιτητής μπορεί να ενημερωθεί σχετικά στο site της σχολή του, στην κατηγορία που αφορά το θέμα της φοιτητικής μέριμνας) και σε άλλες, όλους τους φοιτητές που μπορούν υποβάλλοντας τα κατάλληλα δικαιολογητικά να αποκτήσουν κάρτα σίτισης η οποία θα τους εξασφαλίζει τη δωρεάν σίτιση τους στην αντίστοιχη λέσχη.

Με μια απλή ερώτηση στη λέσχη, θα πάρεις την απάντηση στο ερώτημα σου!

Φαστ φουντ, φίλοι μας!

Πολλά καταστήματα πώλησης fast food, παντός είδους, παρέχουν ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε φοιτητές, με την επίδειξη και μόνο του φοιτητικού τους πάσο κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους μέσω delivery.

Tσέκαρε τα φοιτητικά happy hours των μαγαζιών της γειτονιάς σου και… καλή μάσα!?

Φοιτητική ζωή: 7 συμβουλές ενός καθηγητή στους πρωτοετείς

Μουσεία και Αρχαιολογικοί Χώροι

Τώρα που είσαι φοιτητής, σε ενδιαφέρει ξαφνικά να μάθεις πράγματα για το παρελθόν και ιστορία του τόπου σου.

Καλό κάνει η δημιουργική περιέργεια και γι’ αυτό, με το φοιτητικό σου πάσο, μπορείς να μπεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα με μειωμένο εισιτήριο.

Για παράδειγμα, το Μουσείο της Ακρόπολης, έχει μειωμένο εισιτήριο μόλις 3€.

Θέατρα & Σινεμά

Επιδεικνύοντας απλά και μόνο το φοιτητικό του πάσο στα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων και των κινηματογράφων, κάθε φοιτητής δικαιούται αυτομάτως έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου του, η οποία είναι προκαθορισμένη από τον εκάστοτε χώρο ψυχαγωγίας!

Η φοιτητική σου ζωή έχει ξεκινήσει και κοίτα να επωφεληθείς στο φουλ τις προσφορές του φοιτητικού σου πάσου, αλλά και να ζεις την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία!

Καλή αρχή!!!?

Δείτε τις Βάσεις 2020 για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ εδώ

Το Νeolaia.gr, βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των βάσεων και όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν. Συντονίσου στην παρέα μας και μάθε πρώτος/-η όλα τα νέα για τις βάσεις 2020, τα αποτελέσματα, τα απαραίτητα της φοιτητικής ζωής!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:

Φοιτητικά ενοίκια: Πού θα κινηθούν φέτος οι τιμές – Τι να προσέξετε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 28 
 8 
 4 
 1 
 3