Κύπελλο Ελλάδος: Επίσημη αναβολή του τελικού της διοργάνωσης από την ΕΠΟ
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, παρατηρήθηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι η διεξαγωγή του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδος θα αναβαλλόταν. Τώρα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Η ΕΠΟ, λοιπόν, ανακοίνωσε και επίσημα πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (30/8), θα αναβληθεί λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Ο άσσος του Ολυμπιακού, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού στο ΟΑΚΑ. Σήμερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του τελικού. Στην ανακοίνωση της σημειώνει τα εξής:

“Μετά την εμφάνιση κρούσματος Covid-19 σε ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την αναβολή του σημερινού τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-20 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα οριστεί με νέα απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.”

Έτσι με βάσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν δοθεί για την αποφυγή της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του επιτελείου του Ολυμπιακού θα πρέπει να υποβληθούν ξανά σε τεστ μετά από 48 ώρες. Στο μεσοδιάστημα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα.

Παράλληλα από την ΕΠΟ, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου είναι προγραμματισμένη και η έναρξη της Super League. Όπως όλα δείχνουν, η έναρξη Super League θα πάρει μία μικρή αναβολή για τη νέα της σεζόν.

Δες ακόμα: Κύπελλο Ελλάδος: Αναβάλλεται ο τελικός – Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό παίκτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;