Κύπελλο Ελλάδος: Αναβάλλεται ο τελικός - Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό παίκτης
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος αναβάλλεται γιατί βρέθηκε παίκτης του Ολυμπιακού θετικός στον κορωνοϊό. Πότε θα γίνει, τελικά;

Η νέα έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας έχει φέρει αρκετά νέα μέτρα και αρκετές αναβολές σε διάφορες διοργανώσεις. Μία από αυτές είναι και ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Η νέα αυτή αναβολή του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, θα γίνει γιατί ένας παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η ομάδα των ερυθρόλευκων βρίσκεται σε συναγερμό, ενώ, η αποστολή της ΑΕΚ παραμένει στο ξενοδοχείο. Επιπλέον, περιμένουμε να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της ΕΠΟ για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής αλλά και την έδρα του τελικού.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού που βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό είναι ο Αργεντινός άσσος, Μάξι Λοβέρα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός μετά το τεστ στο οποίο υπεβλήθησαν οι παίκτες των ερυθρόλευκων.

Μετά τα αποτελέσματα αυτά, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θεωρείται πλέον απίθανο να διεξαχθεί κανονικά στο προγραμματισμένο για σήμερα ματς (30/8) ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η αποστολή της Ένωσης παραμένει στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ενόψει του αγώνα και περιμένει την επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία.

Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα στο σπίτι τους για τις επόμενες δύο ημέρες και να υποβληθούν σε νέα τεστ τόσο την Κυριακή (30/8), όσο και τη Δευτέρα (31/8). Παράλληλα, παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με τον μεγάλο τελικό καθώς αναμένεται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να διευθετηθεί το αν και πότε μπορεί να διεξαχθεί.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Όμως, την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος. Άλλο ένα πρόβλημα που δημιουργείται είναι ότι με βάση τις οδηγίες της UEFA, η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι της 31 Αυγούστου.

Τέλος, θέμα δημιουργείται και με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου. Στο ΟΑΚΑ ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα την Δευτέρα (31/8) και η ετοιμότητά του για τον τελικό θα είναι αμφίβολη.

Δες ακόμα: Super Cup: Νέα πιθανότητα αναβολής λόγω κορωνοϊού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;