Θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια τα νέα επεισόδια της σειράς "Άγριες Μέλισσες";

Οι “Άγριες Μέλισσες” κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο και να κερδίσουν το κοινό. Όλη η Ελλάδα μίλαγε για τις εξελίξεις στο Διαφάνι. Οπότε, όπως είναι φυσικό, όλο το βάρος στο νέο κύκλο της πετυχημένης σειράς φαίνεται πως ρίχνει ο ΑΝΤ1 για να καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και γι αυτό εξετάζονται διάφορα σενάρια…

Ένα από αυτά τα σενάρια, για τη συνέχεια του επιτυχημένου σίριαλ, είναι και η αύξηση της διάρκειας των επεισοδίων. Μάλιστα, φαίνεται πως οι “Άγριες Μέλισσες” θα προβάλλονται λίγο νωρίτερα για να μπορούν να τελειώνουν μέχρι τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Real life, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό τουλάχιστον ως μία άμεση και δραστική αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επόμενα 25 επεισόδια για της σειράς, με τα οποία ολοκληρώνεται και επίσημα ο πρώτος κύκλος επεισοδίων, έχουν ήδη γυριστεί και ακολουθούν το περσινό format. Τα επεισόδια αυτά, δηλαδή, κυμαίνονται σε διάρκεια από 45 έως 52 λεπτά.

Αν θα υπάρξουν σημαντικές αποκλίσεις στη διάρκεια των επεισοδίων, αυτές θα γίνουν όταν ξεκινήσει επίσημα ο δεύτερος κύκλος της σειράς. Κάπου μέσα στον Νοέμβρη.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά ο ANT1.

Δες ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Όσα αποκάλυψε η «Ρίζω» για τις σκηνές της γέννας της «Δρόσως»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;