4 κόμικς για να κολλήσεις φέτος το καλοκαίρι
Αν θέλεις να μπεις στον κόσμο των κόμικς, τότε, αυτά είναι τα κόμικς που πρέπει να διαβάσεις φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι 2020 έφτασε και εσύ θέλεις να βρεις κάτι διαφορετικό για να ασχοληθείς. Θέλεις να βρεις ένα διαφορετικό χόμπι. Και τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις να διαβάζεις κόμικς; Υπάρχουν μερικοί φανταστικοί τίτλοι που θα σε κάνουν να κολλήσεις φέτος το καλοκαίρι.

Αυτό που λέω πάντα σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν να διαβάζουν κόμικς είναι ότι δεν χρειάζεται να το ξεκινήσεις από την αρχή. Πρέπει να βρεις, απλά, έναν τίτλο που σου κινεί το ενδιαφέρον και σου αρέσει ο χαρακτήρας/ες. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τη σειρά τους!

Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μερικά κόμικ για φέτος το καλοκαίρι που θα σε κάνουν να κολλήσεις!

1. Marauders

Το καλοκαίρι του 2019 η Marvel έφερε τεράστιες αλλαγές στον κόσμο των X-men. Από αυτές τις αλλαγές είδαμε μία νέα αναγκαία ένεση στις ιστορίες των μεταλλαγμένων και μία πλειάδα νέων τίτλων που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Μία από αυτές ήταν το “Marauders”. Με την ομάδα που αποτελείται από Kitty Pride, Emma Frost, Storm, Iceman, Bishop, Lockheed και Pyro, και τις περιπέτειες τους σε όλο τον κόσμο πάνω σε ένα πειρατικό πλοίο, νομίζω ότι θα κολλήσεις από την πρώτη σελίδα.

2. Sex Criminals

Ένα από τα κόμικ που δεν έχει για πρωταγωνιστές τους υπερήρωες. Η σειρά δια χειρός Matt Fraction μπορεί να κυκλοφόρησε το 2013, όμως, έχει στο ενεργητικό της μόνο 28 τεύχη. Η ιστορία έχει να κάνει με έναν ηθοποιό και μία βιβλιοθηκάριο που έχουν μία περίεργη δύναμη. Όταν έρχονται σε οργασμό μπορούν να παγώσουν τον χρόνο! Αποφασίζουν, λοιπόν, να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους αυτή για να κλέψουν την τράπεζα και να σώσουν τη βιβλιοθήκη. Μπορεί να σου φαίνεται ακραίο, αλλά είναι μία από τις καλύτερες σειρές κόμικς που θα έχεις διαβάσει!

3. Immortal Hulk

Μπορεί η σειρά κόμικς των X-men να έχει πάρει πάνω της όλους τους προβολής από το 2019, όμως, σε μία γωνιά του σύμπαντος της Marvel, ο Al Ewing κάνει την καλύτερη δουλειά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια με τον Hulk. Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί δράση και τρόμο για να εμβαθύνει στην μακροχρόνια ιστορία του Hulk και των χαρακτήρων που τον περικυκλώνουν. Είναι, απλά, must read!

4. Justice League Dark

To 2018, ο James Tynion IV ξεκίνησε να γράφει το Justice League Dark. Μία σειρά που έδωσε καινούρια πνοή στην ομάδα που ασχολείται με τις μεταφυσικές γωνίες του σύμπαντος της DC και έβαλε στο roster την Wonder Woman. Για 23 τεύχη ο Tynion μας έδωσε μία από τις καλύτερες ιστορίες που έχουμε διαβάσει τελευταία και, σίγουρα, μία από τις καλύτερες με πρωταγωνίστρια την Wonder Woman. Η σειρά συνεχίζεται με τον Ram V επικεφαλής και, τα πρώτα σημάδια, είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Δες ακόμα: 5 κόμικ επιστημονικής φαντασίας που αξίζουν τον χρόνο σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 0 
 0