Hannibal: Ετοιμάζεται 4η σεζόν της σειράς από το Netflix;
Θα δούμε και τέταρτη σεζόν της σειράς Hannibal;

Κατά καιρούς, η πλατφόρμα του Netflix έχει γίνει η καταλληλότερη δίοδος για αναβίωση αρκετών σειρών που είτε δεν είχαν την αρχική επιτυχία που περίμεναν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που προβάλλονταν (Lucifer), είτε επέστρεφαν μετά από αρκετά χρόνια αποχής (Gilmore Girls). Ελπίζουμε πως μία τέτοια θα είναι και το Hannibal.

Η αγαπημένη σειρά που είχε διάρκεια, μόλις, τριών κύκλων και 39 επεισοδίων έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του NBC. Όμως, παρόλα το φανατικό κοινό της και τις διθυραμβικές κριτικές, η σειρά δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει τα νούμερα που ήλπιζε το κανάλι. Και, έτσι, κόπηκε μετά το τέλος της τρίτης σεζόν.

Κατά περιόδους, ο δημιουργός της σειράς, Bryan Fuller, έχει κάνει λόγο για επιστροφή της σειράς με έναν τέταρτο κύκλο. Τώρα, όμως, η σειρά βρίσκεται στο Netflix και ελπίζει (όπως και όλοι μας), ότι θα βρει μία “δεύτερη ζωή” μέσα από την πλατφόρμας.

Όσα αναφέρει ο ίδιος ο Fuller για το αν θα επιστρέψει η σειρά μέσα από το Netflix:

“Μακάρι να υπήρχε κάτι επίσημο να πω.

Έχω κάνει συζητήσεις με τον Hugh Dancy και τον Mads Mikkelsen και το καστ, σε σχέση με το τι θα κάναμε αν μας επιτρεπόταν να επιστρέψουμε. Υπάρχουν κάποιες ιδέες για τις οποίες είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζουν την αλλόκοτη πορεία της τρίτης σεζόν. Αλλά δεν με έχουν προσεγγίσει. Έχω χτυπήσει όλες τις πόρτες και όλα τα κουδούνια.

Η Martha de Laurentiis (κάτοχος των δικαιωμάτων του ομώνυμου χαρακτήρα) κι εγώ πιάνουμε κάθε δύο χρόνια τις τσαντούλες μας και πάμε πόρτα-πόρτα για να δούμε αν ενδιαφέρεται κανείς για τη συνέχεια. Το μεγαλύτερο εμπόδιό μας είναι ότι ήμασταν show κάποιου άλλου.

Αυτό που μου αρέσει τώρα που το Netflix έχει τη σειρά, είναι ότι υπάρχει η ευκαιρία να το δουν σαν Netflix show και ίσως αναδιαμορφώσει τη διάθεσή τους, ας πούμε. Αλλά κανείς δεν μου έχει πει τίποτα ως τώρα και, πιστέψτε με, όπως η πόρνη στα κόκκινα φανάρια κουνάω τα πόδια μου από το παράθυρο. Το ξέρουν ότι είμαι έτοιμος.”

Δες ακόμα: Hannibal Season 3: Όλα έτοιμα! Δείτε το teaser!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;