Hannibal Season 3: Όλα έτοιμα! Δείτε το teaser!
Όσοι δεν είστε ακόμη πίστη του Hannibal και είστε “σειράκιες” ετοιμαστείτε να αποχωριστείτε τους φίλους σας για λίγες μέρες.

Μετά τον απογοητευτικό τρίτο κύκλο του House of Cards και τον μέχρι στιγμής πιο βαρετό κύκλο του Game of Thrones ήρθε λοιπόν η στιγμή που θα πάρουμε το αίμα μας πίσω και αν όχι εμείς αυτός σίγουρα θα το κάνει. Σε λίγες μέρες έρχεται η σειρά που θα μας αποζημιώσει για αυτήν την σεζόν. (Αυτή και το True Detective ελπίζουμε). Και ακούει στο όνομα του γνωστού σε όλους μας Dr. Hannibal Lecter.

Όσοι δεν είστε ακόμη πίστη του Hannibal και είστε “σειράκιες” ετοιμαστείτε να αποχωριστείτε τους φίλους σας για λίγες μέρες. Άλλωστε ως γνωστόν η καλύτερη εποχή για να αρχίσεις σειρά τύπου Lost είναι μέσα στην εξεταστική. ‘Όσοι από εσάς αγαπήσατε τον Dexter Morgan τα τελευταία χρόνια είστε ήδη εθισμένοι απλά δεν το ξέρετε. Μια από τις πιο έξυπνες και καλογυρισμένες αστυνομικές σειρές σε βάζει στο δίπολο αγάπης και μίσους όσο αναφορά τον κεντρικό ήρωα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Κανίβαλος ή όχι ο Hannibal είναι ένας εξαίρετος ψυχίατρος ο οποίος καταλήγει να παίζει με το μυαλό όσων τον περιτριγυρίζουν. Η τύχη του τα φέρε έτσι ώστε να κάνει ψυχανάλυση σε ένα καθηγητή εγκληματολογίας στο FBI, από χειριστικό αντικείμενο λοιπόν ο Will Graham καταλήγει να γίνει φίλος του, έτσι τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Καθώς ο Ηannibal έχει πλέον το τέλειο άλλοθι για να μπαινο-βγαινει στο FBI και να δίνει τις πολύτιμες του συμβουλές, καθώς ταυτόχρονα μαθαίνει τους τρόπους που μπορούν να προσδώσουν άλλη ποιότητα στο αγαπημένο του χόμπι και πως να καλύπτει τους φόνους του. Τα δείπνα του σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστα (από την εκτέλεση των ευφάνταστων συνταγών ως την τελική παρουσίαση των απίθανων πιάτων). Απολαυστικές εξίσου και οι ερμηνείες των δύο κεντρικών χαρακτήρων Mads Mikkelsen και Hugh Dancy .

SPOILER ALERT

Όσοι δεν έχουν δει τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο ας σταματήσουν να διαβάζουν παρακαλώ …..

Ο δεύτερος κύκλος στη κυριολεξία μας έχει αφήσει με κομμένη την ανάσα και όχι μόνο εμάς αλλά και όλους τους βασικούς ήρωες της σειράς. Καθώς στο μεγάλο φινάλε οι σφυγμοί μας είχαν ξεπεράσει τους 120. Η σειρά μας αφήνει με την απορία ποιος ζει και ποιος πέθανε…

Ο Hannibal καταφέρει να το σκάσει και να γλυτώσει τη πολυπόθητη σύλληψη του αφήνοντας τους ήρωες να ξεψυχούν. Παρέα με την αγαπημένη του συνάδελφό του Dr. Bedelia Du Maurier (από τα X-FILES) καταφεύγουν στην Φλωρεντία. Ένας καινούργιος και πιο σκοτεινός κύκλος ξεκινάει εκεί καθώς η συνάδελφός του καταλήγει να γίνει μαθήτρια του. Ο Will στην άλλη άκρη του κόσμου έχει να αντιμετωπίσει και άλλους ψυχοπαθείς καθώς και τον ίδιο τον Ηannibal.

Το trailer θα σας βάλει αμέσως στο κλίμα …..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;