Καλοκαίρι 2020: 4 τρόποι για να περάσεις διαφορετικά τις φετινές διακοπές σου
Το καλοκαίρι 2020 έφτασε και εσύ (παρά την πανδημία του κορωνοϊού) πρέπει να κάνεις τις διακοπές που τόσο έχεις ανάγκη.

Το καλοκαίρι 2020 έφτασε και θα είναι λίγο διαφορετικό από ότι τα προηγούμενα. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει πολύ την καθημερινότητά μας και υπάρχουν αρκετοί που φοβούνται για τον ιό. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα κάνουμε διακοπές… θα βρούμε εναλλακτικούς τρόπους για να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι!

Θα πάμε τις διακοπές μας, ακόμα και αν φοβόμαστε, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θα βρούμε τρόπους για να διασκεδάσουμε με την παρέα μας και τους φίλους μας και να αποφύγουμε τους συνωστισμούς.

1. Εξοχικό και πάλι εξοχικό

Θυμάσαι που έλεγες ότι το εξοχικό σου σε περιορίζει γιατί κάθε χρόνο πας εκεί και δεν πας πουθενά αλλού; Αυτή είναι η εποχή που θα σου φανεί απολύτως χρήσιμο.

Μπορείς να πας με τους φίλους σου και να αράξετε για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Αν έχετε και αμάξι ακόμα καλύτερα γιατί θα μπορείτε να γυρνάτε για να βρείτε τις παραλίες με τον λιγότερο κόσμο.

Επίσης, στο εξοχικό μπορείτε να ψήσετε, να κάνετε βλακείες, να είστε όλη μέρα με ένα κοκτέιλ ή μία μπύρα στο χέρι. Γενικά, θα είναι γεμάτες και απολαυστικές διακοπές! Άσε που μπορείτε να βάλετε μουσική στη διαπασών και να κάνετε το προσωπικό σας μπαρ!

2. Ιστιοπλοϊκό

Πρόκειται για έναν περιορισμένο χώρο. Θα πας με την παρέα σου και όλη μέρα θα είσαι στη θάλασσα. Μακριά από όλους και από όλα. Θα βουτάς στο απέραντο γαλάζιο και για το χρονικό διάστημα των διακοπών σου δε θα έχεις καμία έγνοια στο κεφάλι σου.

Η μόνη σου επαφή με τον πολιτισμό και τους ανθρώπους θα είναι τα βράδια που θα δένεται στα διάφορα λιμάνια. Όλη η υπόλοιπη μέρα θα είναι με την παρέα σου, τη θάλασσα και τον φωτεινό ήλιο!

Πραγματικά, είναι από τις καλύτερες διακοπές που μπορείς να κάνεις!

3. Επέλεξε έναν κοντινό προορισμό

Ή έναν προορισμό στον οποίο μπορείς να πας με το αμάξι!

Αν δε θέλεις να μπεις στην ταλαιπωρία του συνωστισμού σε ένα καράβι, ή σε ένα αεροπλάνο. Και θέλεις να αποφύγεις πάση θυσία τον πολύ κόσμο, τότε, πήγαινε κάπου κοντά στην πόλη που ζεις.

Πέρα από τα πανέμορφα νησιά, η χώρα μας έχει και πολύ ωραίους προορισμούς στην ηπειρωτική μεριά της. Από τον Βόλο και τα χωριά του Πηλίου με τις υπέροχες θάλασσας, τα χρυσά νερά της Χαλκιδικής, μέχρι τα γραφικά χωριουδάκια της Μεσσηνίας.

Οι επιλογές είναι πολλές και δε χρειάζεται να μείνεις στο σπίτι σου γιατί φοβάσαι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού!

4. Διαφορετικές διακοπές στην πόλη σου

Εάν πάλι δεν θέλεις με τίποτα να βρεθείς με κόσμο (απόλυτα κατανοητό) μπορείς να επιλέξεις να περάσεις τις διακοπές σου για το καλοκαίρι 2020 στην πόλη σου. Οι περισσότεροι φεύγουν από τις μεγάλες πόλεις, ιδιαίτερα τον μήνα του Αυγούστου.

Έτσι, μπορείς να βρεις να κάνεις χίλια δύο πράγματα σε μία άδεια πόλη. Από το να πηγαίνεις βόλτες, να επισκέπτεσαι και να ανακαλύπτεις καινούρια μαγαζιά, μέχρι το να πάρεις μία φουσκωτή πισίνα και να αράξεις στην βεράντα σου με τις ώρες!

Η επιλογή είναι δική σου.

Δες ακόμα: 6 ταινίες που θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;