Η elite strom υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish
Mε την αγορά ενός στρώματος Privilege Plus από την elite strom μπορείτε και εσείς να κάνετε τα όνειρα πολλών παιδιών πραγματικότητα

Aπό το 2011 η elite strom υποστηρίζει το έργο του Make-Α-Wish Greece, βοηθώντας να γίνουν οι παιδικές ευχές πραγματικότητα. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 200 ευχές, ενώ κάθε χρόνος αποτελεί για την elite strom μια νέα δέσμευση.

Η εταιρεία καλεί το κοινό να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί της ώστε να γίνει ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα. Συνεισφέρετε και εσείς στο έργο του Make-A-Wish Greece, αγοράζοντας ένα στρώμα Privilege Plus.

Η elite strom πιστεύει πως κάθε παιδί έχει δικαίωμα στο όνειρο. Tα παιδιά πρέπει να απολαμβάνουν ένα άνετο και ξεκούραστο ύπνο και για το λόγο αυτό, η εταιρεία στηρίζει το έργο οργανισμών και οργανώσεων που εστιάζουν στα παιδιά.

Λίγα λόγια για την elite strom

Η τεχνογνωσία αιχμής, η πολυετή εμπειρία, η αγάπη και το μεράκι κάθε έμπειρου τεχνίτη, καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια, γίνονται τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τοποθετούν την elite strom εδώ και τόσα χρόνια σε ηγετική θέση στην αγορά. Έχοντας μια σημαντική πορεία στο χρόνο, η εταιρία επιβραβεύεται από την πρώτη εταιρία προϊόντων ύπνου στον κόσμο, την ΤΕMPUR, αναθέτοντας στην elite strom, την αποκλειστική εκπροσώπησή της στην Ελλάδα. Παράλληλα, η elite strom εκπροσωπεί τις αμερικάνικες εταιρίες, Sealy και STEARNS & FOSTER.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;