Οι 10 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών σύμφωνα με το IMDB
Οι καλύτερες ταινίες που έχουν προβληθεί ποτέ σύμφωνα με το IMDB.

5. Οι 12 Ένορκοι (1957)

Βαθμολογία: 8.9

Υπόθεση:  Δώδεκα ένορκοι συνεδριάζουν για να εκδώσουν την απόφαση σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας. Κι ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι πεπεισμένοι πως ο νεαρός κατηγορούμενος είναι ένοχος, ένας από αυτούς προσπαθεί να τους πείσει να επανεξετάσουν τα στοιχεία.

4. The Dark Knight (2008)

Βαθμολογία: 9

Υπόθεση: Σε συνεργασία με τον υπαρχηγό της αστυνομίας Τζιμ Γκόρντον και τον δυναμικό εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Μπάτμαν έχει περιορίσει τη δράση των εγκληματικών συμμοριών στη Γκόθαμ Σίτι. Εμφανίζεται, όμως, ο Τζόκερ, ένας καινούργιος, επικίνδυνος κακοποιός που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του.

3. The Godfather: Part II (1974)

Βαθμολογία: 9

Υπόθεση: Μια επιστροφή (με επικές διαστάσεις) στο παρελθόν του Ντον Κορλεόνε και μια έρευνα στις βάσεις της δημιουργίας της Μαφίας.

2. The Godfather (1972)

Βαθμολογία: 9.1

Υπόθεση: Ο Βίτο Κορλεόνε είναι ο γηραιός και σεβάσμιος αρχηγός μιας μαφιόζικης οικογένειας στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη. Οι καιροί έχουν όμως αλλάξει και όταν ένας βρώμικος πόλεμος μεταξύ των οικογενειών ξεσπά, ο μικρός γιος του, Μάικλ, αναγκάζεται να αναλάβει δυναμικά τα ηνία.

1. Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ

Βαθμολογία: 9.2

Υπόθεση: Ο Αντι, ένας νεαρός τραπεζίτης, καταδικάζεται άδικα σε ισόβια για τη δολοφονία της γυναίκας του και του εραστή της. Ο φαινομενικά ήπιος χαρακτήρας του και οι εξωτερικά αδιάφορες αντιδράσεις του τον φέρνουν αντιμέτωπο με τους συγκρατούμενούς του. Ο μόνος που τον πλησιάζει είναι ο ισοβίτης Ρεντ.Σταδιακά οι δυο τους ανακαλύπτουν τη δύναμη της φιλίας και της ελπίδας σε ένα οδοιπορικό 20 ετών ώσπου η μοίρα φέρνει και στους δυο τη λύτρωση.

Δείτε επίσης: 10 ταινίες που έθιξαν με ευαισθησία τα προβλήματα της LGBTQ+ κοινότητας

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
56'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
62'
2 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 3 
 2 
 2