Οι 10 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών σύμφωνα με το IMDB
Οι καλύτερες ταινίες που έχουν προβληθεί ποτέ σύμφωνα με το IMDB.

Το IMDB είναι η πιο γνωστή πλατφόρμα για ταινίες και σειρές παγκοσμίως, την οποία συμβουλεύονται καθημερινά χιλιάδες υποψήφιοι θεατές.

Εκεί, βρίσκουν και δημιουργούν λίστες με ταινίες και σειρές, βαθμολογούν τα αγαπημένα τους και βρίσκουν ενδεχομένως ποια θα είναι η επόμενη επιλογή τους.

Μερικές ταινίες, που θεωρούνται έτσι κι αλλιώς all time classic, έχουν βαθμολογηθεί από τους χρήστες του IMDB με πολύ υψηλές βαθμολογίες καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις και διαμορφώνοντας ουσιαστικά τη λίστα με τις top 10 ταινίες του IMDB αυτή τη στιγμή.

Ποιες είναι αυτές; Ας δούμε παρακάτω!

10. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του Δαχτυλιδιού (2001)

Βαθμολογία: 8,8

Υπόθεση: Σε μια άλλη εποχή και σε ένα τόπο που λέγεται Μέση Γη ένας σκοτεινός λόρδος, ο λόρδος Sauron, έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει την γη και να υποδουλώσει όλους τους υπάρχοντες πολιτισμούς, σκορπίζοντας το σκοτάδι. Για να τα καταφέρει όμως χρειάζεται να αποκτήσει ένα δαχτυλίδι που έχει μαγικές δυνάμεις και που έχει χαθεί για αιώνες.

Η απόκτηση αυτού του δαχτυλιδιού δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση καθώς η μοίρα το έφερε στα χέρια ενός νέου χόμπιτ, του Frodo που μαζί με τους φίλους του – πολεμιστές και του καλού μάγου Gandalf θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν το κακό.

9. Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος (1966)

Βαθμολογία: 8.8

Υπόθεση:  Τρεις πιστολέρος κυνηγούν έναν κρυμμένο θησαυρό που τελικά θα τους φέρει αντιμέτωπους τον ένα με τον άλλο.

8. Pulp Fiction (1994)

Βαθμολογία: 8.8.

Υπόθεση: Οι παράλληλες και ενίοτε διασταυρούμενες ιστορίες δύο πληρωμένων δολοφόνων, ενός μποξέρ που τον κυνηγά η μαφία, της ναρκομανούς συζύγου ενός μαύρου γκανγκστερ, ενός νεαρού ζευγαριού που ληστεύει εστιατόρια και μερικών ακόμα γραφικών χαρακτήρων.

7. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά (2003)

Βαθμολογία: 8.9

Υπόθεση: Η ταινία είναι το τελευταίο μέρος της τριλογίας του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, οπότε αν δεν έχεις δει τα άλλα δύο μέρη μη διαβάσεις καλύτερα την υπόλοιπη περίληψη. Μέχρι ο Φρόντο να φτάσει στις Μαύρες Πύλες για να απαλλαγεί από το βάρος του δαχτυλιδιού, ο μάγος Γκάνταλφ και ο βασιλιάς Θέοντεν ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν την πρωτεύουσα της Γκόντορ από την τελική μάχη ενάντια στις δυνάμεις του Κακού.

6. Η λίστα του Σίντλερ (1993)

Βαθμολογία: 8.9

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Οσκαρ Σίντλερ, ενός Γερμανού βιομηχάνου, που έσωσε 1.300 Εβραίους από το γκέτο της Βαρσοβίας, παρουσιάζοντάς τους ως απαραίτητους για το Τρίτο Ράιχ ειδικευμένους εργάτες.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
19'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
19'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
7'
5 - 4
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
8'
2 - 3
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 3 
 2 
 2