Εντυπωσιακό! Ένα φανατικός θαυμαστής του Star Trek έφτιαξε αντίγραφο του Enterprise
Όταν οι φανς πάνε ένα βήμα παραπέρα τον θαυμασμό τους για μία σειρά!

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας “Star Trek” έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές Trekkies/ Trekkers (όπως λέγονται οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς). Η σειρά έχει καταφέρει να μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, αλλά και να κατακτήσει τη μικρή οθόνη με αρκετές σειρές και spin-off. Όμως, κανένας φαν δεν έφτασε στο σημείο που έχει φτάσει αυτός ο άντρας.

Ένας φανατικός θαυμαστής της διάσημης σειράς επιστημονικής φαντασίας “Star Trek”, πήγε την αγάπη του ένα βήμα παραπέρα και κατασκεύασε το διάσημο διαστημόπλοιο Enterprise. Πρόκειται για έναν 58χρονο φαν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο άντρας ξόδεψε 500 ώρες για να χτίσει ένα λεπτομερές και περίπλοκο αντίγραφο του κέντρου διοίκησης από το διαστημόπλοιο Enterprise από τη sequel σειρά του “Star Trek”, το “The Next Generation”.

Αρχικά φαίνεται σαν ένα αντίγραφο πραγματικών διαστάσεων, στην ουσία, όμως, πρόκειται για μια μινιατούρα.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι δεν είναι ο μόνος που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Ακόμα ένας Βρετανός, ο James Cawley έφτιαξε τη γέφυρα του διαστημοπλοίου Enterprise όπως αυτή παρουσιάζεται στην αρχική σειρά του Gene Roddenberry. Ο φανατικός θαυμαστής της σειράς έφτιαξε ένα ολόκληρο μέρος ακριβώς όπως είναι το διάσημο διαστημόπλοιο. Μάλιστα, μπορείς να περιηγηθείς στους χώρους του.

Δες ακόμα: Το σύμβολο της νέας Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ μας θυμίζει… Star Trek!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;