Το σύμβολο της νέας Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ μας θυμίζει... Star Trek!
Ο Donald Trump δημοσίευσε με ανάρτησή του στο Twitter το σύμβολο της νέας Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ και μας θύμισε το Star Trek!

Μία είδηση που ήρθε από την Αμερική και έχει να κάνει με την Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ μας έκανε να γελάσουμε και… να σκεφτούμε λίγο την παιδική μας ηλικία. Βλέπεις, ο Donald Trump παρουσίασε το λογότυπο της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ και το Twitter διαπίστωσε ότι του θυμίζει κάτι!

Το λογότυπο, που λες, της νεοσυσταθείσας Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ παρουσιάστηκε από τον Donald Trump με πολύ μεγάλη περηφάνια. Όμως, όλοι έμειναν άναυδοι όταν κατάλαβαν ότι τους θυμίζει… Star Trek!

Ο Αμερικάνος Πρόεδρος σε ανάρτησή του είπε τα εξής, ενώ δημοσίευσε και την εν λόγω εικόνα:

“Μετά από διαβουλεύσεις με τους Μεγάλους Στρατιωτικούς μας Ηγέτες, σχεδιαστές και άλλους, είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω το νέο λογότυπο της Διαστημικής Δύναμης των Ηνωμένων Πολιτειών, του έκτου σώματος του Μεγαλοπρεπούς Στρατού μας!”

Οι χρήστες του Twitter, όμως, δεν άργησαν να διαπιστώσουν τις ομοιότητες με το σήμα του Starfleet Command, του αστροστόλου της διαπλανητικής ομοσπονδίας στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, Star Trek. Μία σειρά που έχει στιγματίσει την παιδική ηλικία πολλών ανθρώπων.

Μάλιστα, ένας από τους πρώτους που σχολίασε το σήμα ήταν ο Τζορτζ Τάκεϊ, πρωταγωνιστής στο Star Trek της δεκαετίας του 1960. Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε τα εξής:

Δες ακόμα: Star Trek Discovery: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;