4 πράγματα που πρέπει να κάνεις για τη σχέση σου τώρα που τελείωσε η καραντίνα
Η καραντίνα τελείωσε, όμως, η σχέση σου χρειάζεται κάποια πράγματα που είχαν χαθεί όλο αυτό το διάστημα.

Μετά την καραντίνα οι σχέσεις έχουν αλλάξει δραματικά. Άλλες έχουν γίνει πιο δυνατές, άλλες έχουν αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και κάποιες είναι κάπου στη μέση. Το θέμα είναι, όμως, τι πρέπει να κάνεις για να αντιμετωπίσεις όλα αυτά τα προβλήματα που προέκυψαν στη σχέση σου εξαιτίας της καραντίνας;

Πώς θα γυρίσεις εκεί που όλα ήταν καλά; Πώς θα βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας;

Τα πράγματα είναι απλά. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι υπερβολικά για το τι πρέπει να κάνεις για να σώσεις τη σχέση σου. Το διάστημα αυτό είναι αρκετά περίεργο και πρέπει να δώσεις χρόνο τόσο στον εαυτό σου όσο και στη σχέση σου.

1. Επανέφερε στο τραπέζι τα ραντεβού

Θυμάσαι τότε που είχατε τα ραντεβού; Που βγαίνατε και περνάγατε χρόνο μαζί; Που πίνατε ένα χαλαρό ποτάκι ή τρώγατε σε ένα εστιατόριο ή σε κάποιο fast food;

Η επαναφορά του ραντεβού στη σχέση θα φέρει μία αίσθηση κανονικότητας και θα μπουν τα πράγματα και πάλι σε σειρά. Θα θέλεις να ετοιμαστείς για τον εντυπωσιάσεις και αυτός θα περιποιηθεί τον εαυτό του για σένα. Είναι μία διαδικασία που την είχατε ξεχάσει μέσα στην καραντίντα.

2. Να είσαι λίγο πιο ελαστικός με τον άλλο

Δε σημαίνει το ότι πέρασε η καραντίνα και όλα είναι όπως πριν. Ο φόβος της πανδημίας και του νέου κορωνοϊού συνεχίζει να υπάρχει και να βάζει και αυτόν αλλά και εσένα σε σκέψεις και σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Γι αυτό πρέπει να είσαι πιο ελαστικός. Να αφήνεις χώρο, χρόνο και να δικαιολογείς κάποιες συμπεριφορές που δεν υπήρχαν πριν. Μην υπερβάλλεις βέβαια σε αυτό και δεν βλέπεις άλλα πράγματα!

3. Πάρε τον χρόνο σου

Αυτή η συμβουλή έχει διπλή σημασία. Αν περάσατε την καραντίνα μαζί, τότε, ίσως να ήταν καλό να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να περάσατε λίγο καιρό χώρια. Να φορτίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας.

Αν πάλι περάσατε την καραντίνα χώρια, καλό θα ήταν να περάσετε κάποιες μέρες μαζί. Πηγαίνετε μία εκδρομή. Ή περάστε ένα ΣουΚου σε ένα σπίτι μαζί. Πρέπει να έχετε και πάλι αυτή τη σωματική και φυσική επαφή που είχε χαθεί λόγο της απόστασης.

4. Σκέψου…

Δες τι άλλαξε στη σχέση σου από την καραντίνα και μετά. Πώς είσαι εσύ, πλέον, μέσα σε αυτή; Τι συναισθήματα έχεις; Που βλέπεις να πηγαίνει και τι μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου.

Όλα αυτά θα σου δείξουν αν αξίζει να συνεχίσεις να προσπαθείς για να γίνει ακόμα καλύτερη και (γιατί όχι) να κάνεις το επόμενο βήμα. Μπορεί, όμως, να δεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν. Ότι έχετε αλλάξει και οι δύο και, καλό θα ήταν, να σταματήσετε να είστε μαζί!

Δες ακόμα: 5 σημάδια που σου δείχνουν ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να σώσεις τη σχέση σου πια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;