5 σημάδια που σου δείχνουν ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να σώσεις τη σχέση σου πια
Όλες οι σχέσεις κάποτε τελειώνουν και αυτά τα σημάδια σου δείχνουν ακριβώς το πότε!

Μετά το πέρας αυτής της καραντίνας πολλές σχέσεις θα έχουν αλλάξει ριζικά. Κάποιες θα έχουν γίνει πιο δυνατές, ενώ άλλες θα έχουν χαλάσει. Όμως, πώς θα καταλάβεις αν η σχέση σου βαδίζει, πλέον, προς το τέλος της;

Τα πράγματα είναι (σχετικά) απλά και τα σημάδια αυτά θα στο αποδείξουν!

1. Σε αποφεύγει

Δε θέλει να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή με μηνύματα. Προτιμάει να μιλάει με τους φίλους του και να περνάει χρόνο βλέποντας ταινίες και σειρές. Μπορεί να φταίει η καραντίνα, αλλά είναι ένα σημάδι που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

2. Έχεις αλλάξει

Βλέπεις ότι έχεις αλλάξει ριζικά. Είσαι άλλος άνθρωπος από ότι ήσουν πριν από δύο μήνες. Σε αυτό μπορεί να έχει συμβάλει και η ίδια η σχέση σου. Όμως, βλέπεις ότι η αλλαγή αυτή σε έχει κάνει να προχωρήσεις συναισθηματικά και να μην καλύπτεσαι, πλέον, από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

3. Δεν μιλάτε όπως παλιά

Δεν σου λέει τα πάντα ή και εσύ προτιμάς να τα πεις σε μία φίλη σου. Μία καλή και δυνατή σχέση, πρέπει να έχει σαν υπόβαθρο και μία δυνατή φιλία. Να μπορείς να λες ότι σε ενοχλεί, ότι σε στεναχωρεί και ότι σε κάνει χαρούμενη στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν δεν ισχύει αυτό πια, τότε, κάτι έχει αλλάξει…

4. Δε νιώθεις να σε αγαπούν

Το αίσθημα αυτό είναι και το πιο σημαντικό σε μία σχέση. Δεν μπορείς να δίνεις συνέχεια και να μην παίρνεις τίποτα. Αν αυτή η θεμελιώδη ανάγκη της σχέσης δεν υφίσταται πια, τότε όλα σου δείχνουν ότι ήρθε η ώρα του χωρισμού.

5. Δεν είσαι στις προτεραιότητές του

Μπορεί η καραντίνα να σας έχει απομακρύνει σωματικά, αλλά ψυχικά μπορεί να έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ. Να περνάτε ώρες μιλώντας με μηνύματα ή στο τηλέφωνο. Μπορεί, πάλι, να σας έχει απομακρύνει γενικότερα. Να βλέπεις ότι δεν προσπαθεί να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Δείτε ακόμα: Κι όμως, αυτά τα ελαττώματα σου σε κάνουν πιο ελκυστικό στους άλλους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;