5 πράγματα που χρειάζεσαι για να γυμναστείς σωστά στο σπίτι σου
Μερικά απαραίτητα πράγματα που χρειάζεσαι για να γυμναστείς στο σπίτι σου.

Η σταδιακή άρση των μέτρων προβλέπει και το άνοιγμα των γυμναστηρίων στην έβδομη φάση. Όμως, η πραγματικότητα στα γυμναστήρια θα είναι πολύ διαφορετική και ακόμη δεν έχουν δοθεί ακριβές οδηγίες για το πώς θα λειτουργήσουν. Μέχρι τότε, όμως, μπορείς να γυμναστείς απλά και εύκολα από το σπίτι σου!

Εμείς, σου έχουμε μερικά πράγματα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε για να γυμναστείς σωστά και καλά από το σπίτι. Μπορείς να τα βρεις εύκολα μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα και να σου έρθουν στην πόρτα σου.

1. Στρώμα γυμναστικής

Ειδικά, τώρα, που έχεις ξεστρώσει τα χαλιά, το στρώμα γυμναστικής είναι must. Πάνω σε αυτό θα κάνεις όλες τις ασκήσεις που θα κάνεις στο έδαφος. Επίσης, βοηθάει στην απορρόφηση των όποιων κραδασμών, αλλά και στο να κάνεις τις εν λόγω ασκήσεις με μεγαλύτερη άνεση.

2. Λάστιχα γυμναστικής

Για σένα που θέλεις να χτίσεις μυϊκή μάζα όσο κάθεσαι στο σπίτι, τα λάστιχα γυμναστικής είναι η ιδανική λύση. Με τις σωστές επαναλήψεις, αλλά και τα διαλείμματα ανάμεσα στα σετ των ασκήσεων μπορείς να πιέσεις τους μυς σου το ίδιο με το να σήκωνες βαράκια και μπάρες στο γυμναστήριο.

3. Σεντόνια

Για σένα που δε θέλεις να χαλάσεις λεφτά, αλλά θέλεις να γυμναστείς στο σπίτι, μία καλή λύση είναι τα σεντόνια. Με μία απλή αναζήτηση στο YouTube μπορείς να βρεις άπειρα βιντεάκια που σου δείχνουν πώς να χρησιμοποιείς τα σεντόνια, σε ποιες ασκήσεις τα χρειάζεσαι και που βοηθάνε.

4. Καλή διάθεση

Δυστυχώς, αυτές οι μέρες της πανδημίας δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες μέρες έχουμε διάθεση, ενώ άλλες νιώθουμε πολύ χάλια. Για να κάνεις, όμως, γυμναστική η διάθεση είναι το παν.

5. Αθλητικά παπούτσια

Για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα, καλό είναι να φοράς αθλητικά παπούτσια όσο κάνεις προπόνηση στο σπίτι. Ή αν βολεύεσαι μπορείς να είσαι τελείως ξυπόλητος.

Δες ακόμα: Το Weight Fight είναι μια Σχολή με βασικό μότο «Μη φοβηθείς την πτώση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;