6 μουσικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν εν μέσω καραντίνας και μας έχουν κολλήσει
Η καραντίνα έδωσε έμπνευση σε αυτούς τους καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν μερικά υπέροχα κομμάτια.

Η καραντίνα και το social distancing μπορεί να μας έκλεισε όλους μέσα στα σπίτια μας και να μας απομάκρυνε από τους φίλους μας, την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως, αυτό που μας κράτησε συντροφιά όσο τίποτα άλλο μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση ήταν η τέχνη. Ταινίες, σειρές, θέατρο αλλά και μουσική, ήταν εκεί για να μας κρατήσουν συντροφιά σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που έχουμε ζήσει. Μάλιστα, έγιναν και σημαντικά πράγματα στην τέχνη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εμείς θα επικεντρωθούμε σε τραγούδια που κυκλοφόρησαν μέσα σε αυτή την περίοδο και τα βίντεο κλιπ τους γυρίστηκαν αποκλειστικά στα σπίτια των μουσικών ή σε χώρους που υπήρχε κοινωνική αποστασιοποίηση. Η μουσική ήταν στο πλευρό μας όλο αυτό το διάστημα και αρκετοί δημιουργοί και καλλιτέχνες μας χάρισαν μοναδικές στιγμές.

Γιατί, τελικά, η τέχνη ανθίζει στα δύσκολα!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μερικά από τα μουσικά κομμάτια που ξεχωρίσαμε μέσα σε αυτή την πανδημία και μας κράτησαν συντροφιά;

1. Ariana Grande & Justin Bieber – Stuck with U

Μία μουσική συνάντηση που δεν περιμέναμε να δούμε… Όμως, η καραντίνα και ο κορωνοϊός άλλαξαν τα δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από το κομμάτι αυτό θα διατεθούν για την έρευνα της θεραπείας και του εμβολίου του COVID-19.

2. Twenty One Pilots – Level of Concern

Ένα από τα πρώτα κομμάτια που μας απέδειξαν ότι η καραντίνα έχει και τα θετικά της. Η επιστροφή της rock/ alternative μπάντας ήρθε από τα στούντιο που έχουν στα σπίτια τους και το βίντεο κλιπ δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα παραγωγές που γίνονταν σε άλλες περιστάσεις. Μάλιστα, η λέξη καραντίνα αναφέρεται μέσα στο κομμάτι.

3. Katy Perry – Daisies

Μπορεί το κομμάτι να είχε γραφτεί πριν την όλη πανδημία με τον κορωνοϊό. Μπορεί να είχε προγραμματιστεί ένα διαφορετικό βίντεο κλιπ, όμως, λόγω της πανδημίας έχουμε ένα κομμάτι που μιλάει για την προσωπική ενδυνάμωση και ένα βίντεο κλιπ που δείχνει ότι η τέχνη βρίσκει τρόπους ακόμα και στην κοινωνική αποστασιοποίηση.

4. Τάμτα – Σ’ αγαπώ

Μία διασκευή του πολύ γνωστού κομματιού που είχε ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση η Μαριάντα Πιερίδη, επανήλθε δυναμικά εν μέσω καραντίνας. Η Τάμτα απέδειξε με ένα υπέροχο artistic βίντεο κλιπ γιατί είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της pop μουσικής σκηνής της Ελλάδας. Σημείωση: Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε με κάμερα κινητού!

5. Marshmello & Halsey – Be Kind

Η Halsey έχει αρχίσει να γίνεται ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και η συνεργασία της με τον Marshmello είναι ένα ακόμα highlight. Ένα κομμάτι για τους τείχους που βάζουμε γύρω μας και τα λάθη που κάνουμε σε μία σχέση. Be Kind to your lover, λοιπόν!

6. Megan Thee Stallion – Savage (feat. Beyonce)

Η μεγάλη επιστροφή της Queen Bey! Η Megan Thee Stallion συνεργάστηκε με την Beyonce σε ένα κομμάτι για τη γυναικεία δύναμη και είναι ότι περιμέναμε να ακούσουμε και ακόμα καλύτερο. Σίγουρα θα είναι ένα από τα μεγάλα hit του καλοκαιριού.

Δείτε ακόμα: Frank Sinatra: 4 πράγματα που μάλλον δε γνωρίζεις για το διάσημο τραγουδιστή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;