Eurovision 2020: Σήμερα ο διαδικτυακός Β' Ημιτελικός
Σήμερα η ελληνική συμμετοχή στον online Ημιτελικό της Eurovision 2020.

Την Τρίτη 12 Μαΐου ξεκίνησε ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision 2020 που θα είναι διαφορετικός από τους προηγούμενος. Αν και η Eurovision 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι διοργανωτές αποφάσισαν να διεξάγουν το διαγωνισμό online με τους τραγουδιστές και τις τραγουδίστριες που θα συμμετείχαν φέτος να τραγουδούν από τα σπίτις τους τα τραγούδια.

Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο κανάλι της Eurovision στο YouTube και δεν περιλαμβάνει βαθμολόγηση. Ο Α Ημιτελικός μεταδόθηκε από το κανάλι της Eurovision στο YouTube στις 12 Μαίου και συμμετείχαν όλες οι χώρες που θα συμμετείχαν στον Α’ Ημιτελικό. Η εκπομπή είχε διάρκεια 90 λεπτών και τα τραγούδια παρουσιάστηκαν με τη σειρά που θα παρουσιάζονταν υπό φυσιολογικές συνθήκες στην Ολλανδία.

Στο σημερινό ημιτελικό θα διαγωνιστεί και η ελληνική συμμετοχή με την Stefania. Υπενθυμίζεται ότι οι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στο διαγωνισμό της Eurovision 2020 θα εκπροσωπήσουν τη χώρα του στο επόμενο διαγωνισμό της Eurovision 2021. Έτσι αν και η Stefania θα τραγουδήσει σήμερα στον Ημιτελικό, θα διαγωνιστεί κανονικά για τη χώρα μας του χρόνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Here’s @stefania_ sending you all the love from Greece ?? . Get your superhero outfit on and join us for Eurovision: Europe Shine A Light this Saturday at 21:00 CEST! . #Eurovision | #ShineALight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision) στις

Ο Β’ Ημιτελικός θα προβληθεί διαδικτυακά στις 21:00  σήμερα, ενώ το Σάββατο 16/5 θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός, που θα τραγουδήσουν μεταξύ άλλων παλαιότερων καλλιτεχνών που το όνομά τους έχει συνδεθεί άμεσα με το διαγωνισμό, η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου. Τον τελικό μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και από το Web TV της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης: Eurovision 2020: Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προβολές του διαγωνισμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;