Eurovision 2020: Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές προβολές του διαγωνισμού
Χθες πραγματοποιήθηκε ο Α' Ημιτελικός online!

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό η Eurovision 2020 που ήταν να διεξαχθεί στην Ολλανδία ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Ωστόσο, αυτό δεν “πτόησε” την EBU που αποφάσισε να διοργανώσει μία άτυπη Eurovision 2020 χωρίς όμως βαθμολογία.

Έτσι, χθες μεταδόθηκε από το κανάλι της Eurovision στο YouTube η πρώτη εκπομπή στην οποία συμμετείχαν όλες οι χώρες που θα συμμετείχαν στον Α’ Ημιτελικό. Η εκπομπή είχε διάρκεια 90 λεπτών και τα τραγούδια παρουσιάστηκαν με τη σειρά που θα παρουσιάζονταν υπό φυσιολογικές συνθήκες στην Ολλανδία.

Οι καλλιτέχνες της Eurovision 2020 μοιράστηκαν με το κοινό αγαπημένα τραγούδια της Eurovion και στο σόου έβαλαν και δικά τους τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν σε διαφορετικό ύφος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⭐️ Here’s the official running order for the First Semi-Final which was premiered on Eurovision Song Celebration tonight! . It’s just tune after tune isn’t it? ?. . #Eurovision | #ESC2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision) στις

Ο Β’ Ημιτελικός θα προβληθεί διαδικτυακά στις 21:00 την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο 16/5 θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός, που θα τραγουδήσουν μεταξύ άλλων παλαιότερων καλλιτεχνών που το όνομά τους έχει συνδεθεί άμεσα με το διαγωνισμό, η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου. Τον τελικό μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και από το Web TV της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης:Eurovision 2020: Άκουσε εδώ το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;