Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε
Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει παγκοσμίως για σειρές και ταινίες, ωστόσο, κάποιες παραγωγές είχαν καταφέρει να ολοκληρωθούν πριν από τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Και, έτσι, έχουμε αρκετά νέα τρέιλερ από παραγωγές που περιμένουμε να δούμε πώς και πώς μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ευτυχώς, που υπάρχουν και αυτές οι παραγωγές και έχουμε υλικό να μας κρατάει συντροφιά μέσα στην καραντίνα.

Becoming

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το οποίο έγινε αμέσως bestseller. Η συνέχεια της επιτυχίας του έγινε ένα ντοκιμαντέρ από το Netflix που μας έρχεται στις 6 Μαΐου.

Lovecraft County

Τρία ονόματα είναι αρκετά για να μας κάνουν να θέλουμε να δούμε ΤΩΡΑ τη σειρά αυτή. Lovecraft, J. J. Abrams και Jordan Peele. Οι δύο τελευταίοι ετοιμάζονται να ζωντανέψουν τον κόσμο του Lovecraft τον Αύγουστο στο HBO.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Love, Victor

Το Love, Simon άφησε ιστορία ως μία ρομαντική κομεντί που άλλαξε το παιχνίδι και απέκτησε φανατικό κοινό. Η σειρά που βασίζεται στην ταινία ήταν να κάνει πρεμιέρα στο Disney+, αλλά λόγω του αρκετά ενήλικου χιούμορ του (όπως φαίνεται και στο κλιπ) θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu από της 19 Ιουνίου.

Homecoming Season 2

Η Janelle Monae παίρνει τα ινία από την Julia Roberts και η σειρά μπαίνει ακόμα βαθύτερα στο μυστήριο που στήθηκε στην πρώτη αριστοτεχνική σεζόν. Για να δούμε τι μας κρύβει η δεύτερη αυτή σεζόν!

Δες ακόμα: 4 θεματικές τριλογίες από γνωστούς σκηνοθέτες που πρέπει να δεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;