Τάκης Ζαχαράτος: Το
Ο δημοφιλής κωμικός, Τάκης Ζαχαράτος, καυτηριάζει τη εν κινήσει συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, παριστάνοντας την Άντζελα Δημητρίου

Την περασμένη Κυριακή, η γνωστή τραγουδοποιός της έντεχνης μουσικής σκηνής, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ανέβηκε στην καρότσα ενός φορτηγού κι πρωτοστάτησε σε μια εν κινήσει συναυλία στους δρόμους της Αθήνας, πυροδοτώντας μια σειρά από σχόλια στα μέσα δικτύωσης, άλλα πιο θετικά, άλλα αρνητικά.

Μεταξύ των διαφόρων επικριτών του εγχειρήματος της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο χαρισματικός performer και showman, Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος σχολίασε, με τον χιουμοριστικό και πάντα ιδιαίτερο τρόπο που τον διακρίνει, τη συναυλία της τραγουδίστριας, κάνοντας ένα «αυτοκρατορικό διάγγελμα» ως άλλη Άντζελα Δημητρίου – «Λαίδη», η οποία υποτίθεται πως εξανίσταται για την “πρωτοτυπία” της κινητής συναυλίας.

Στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε μάλιστα και tag τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και φυσικά…. την Άντζελα Δημητρίου!

Στο σατυρικό του βίντεο, ο μεταμφιεσμένος Τάκης Ζαχαράτος λέει -μεταξύ άλλων-:

«Που ήσουν Αλκηστούλα Πρωτοψάλτη το ’89 όταν ανέβηκα το φορτηγό και γύρναγα σαν γουρουνοπούλα όλη την Αθήνα και κέρναγα; Που ήσουν όταν εγώ ήμουν στο REX βασίλισσα και έλεγα το “κόκκινο της φωτιάς” και προκαλούσα εγκαύματα στα καψούλια; Σε μία σπηλιά ήσουν με τον Σούλη στην Σαντορίνη και ψάχνατε για λάβα για να τραγουδήσεις “λάβα μου, λάβα μου” και να κάνεις το βίντεοκλιπ.

Ξεχνάς… δεν σέβεσαι… ξεχνάς και εσύ Άλκηστις και ο Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος ότι τα copy τα rights του φορτηγού τα έχω εγώ…Απαιτώ από τον Prime Minister, τον Πρωθυπουργό ένα θρόνο από drones, να ανέβω πάνω και να τραγουδήσω σε όλη την Ελλάδα ” σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες πλεξιγκλάς”…».

Δείτε το βίντεο της ανάρτησης:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Διάγγελμα Αυτοκράτειρας ένεκα της ημέρας @angeladimitriou_official προς @alkistisprotopsalti, @kyriakos_ @kostasbakoyannis … ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ… Απαιτώ θρόνο από drones και Πανευρωπαϊκή περιφορά… #menoumespiti #διαγγελμα_μητσοτακη #dontgiveup #staysafe #impersonator #artist #takiszaxaratos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) στις

Παρακάτω και το βίντεο κλιπ της Άντζελας Δημητρίου πάνω στο φορτηγό:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;