Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η συναυλία που κάνει πάνω σε ένα φορτηγό αυτή τη στιγμή στην Αθήνα (Vids)
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γυρνάει, αυτή τη στιγμή, τα στενά και τις γειτονιές της Αθήνας πάνω σε ένα φορτηγό και τραγουδάει αγαπημένα μας τραγούδια.

Ο κορωνοϊός και η καραντίνα έχει φέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Όλη αυτή την περίοδο, όμως, έχουμε δει διάφορες ενέργειες από γνωστούς καλλιτέχνες που μας φτιάχνουν κάπως τη διάθεση και μας βοηθάνε να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας. Μία τέτοια προσπάθεια είναι και η (τελείως) διαφορετική συναυλία που δίνει αυτή την ώρα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Η γνωστή τραγουδίστρια δίνει αυτή τη στιγμή μία συναυλία πάνω σε ένα φορτηγό που περνά από στενά και γειτονιές της Αθήνας. Η μοναδική και ξεχωριστή αυτή συναυλία γίνεται πάνω στο ανοικτό μέρος του φορτηγού και ξεκίνησε πριν λίγη ώρα από την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα “Στον δρόμο με Αγάπη”. Η λεζάντα της φωτογραφίας γράφει τα εξής:

“Μόλις ξεκινήσαμε!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!”

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αθηναίων:

“Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις

Δείτε μερικά βίντεο από την εν κινήσει συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας:

Δείτε ακόμα: Με τη νέα ρύθμιση του Spotify, μπορείς να αφήνεις «φιλοδώρημα» στους αγαπημένους σου μουσικούς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;