Άγριες Μέλισσες: Πότε θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς;
Οι συντελεστές της σειράς "Άγριες Μέλισσες" έκαναν μία τηλεδιάσκεψη για το πότε θα επιστρέψει η σειρά.

Λόγω του κορωνοϊού όλες οι σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είχαν σταματήσει τα γυρίσματα για νέα επεισόδια. Όμως, φαίνεται ότι οι “Άγριες Μέλισσες” θα επιστρέψουν σύντομα για να γυρίσουν τα καινούρια επεισόδια.

Η επιτυχημένη σειρά του ANT1 έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει πώς και πώς τη συνέχεια της σειράς. Ο Λεωνίδας Κακούρης ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με την τηλεσύσκεψη των συντελεστών της σειράς και οι φανς της σειράς έτρεξαν για να σχολιάσουν το πόσο τους έλειψε η σειρά.

Η τηλεδιάσκεψη φαίνεται να έγινε για το πώς και πότε θα επιστρέψουν στην τηλεόραση οι “Άγριες Μέλισσες”. Ο Λεωνίδας Κακούρης, “Δούκας Σεβαστός”, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την τηλεσύσκεψη που είχαν ηθοποιοί και σκηνοθέτες. Ενώ, στη λεζάντα έγραψε:

“Μελισσοεπικοινωνία στον καιρό της καραντίνας”

Η Ελένη Καρακάση, η τηλεοπτική “Ρίζω”, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” για όλα όσα ειπώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη των συντελεστών. Ενώ, ανέφερε τις εκτιμήσεις με το πότε θα επιστρέψουν οι συντελεστές στα γυρίσματα! Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

“Με το που ανακοινωθεί ότι μπαίνουμε στην καινούργια κανονικότητα, θα ξεκινήσουμε κι εμείς. Η ενημέρωση που έχουμε είναι για τις 4, 11 ή 18. Η καραντίνα λήγει στις 4 του μήνα, οπότε από ‘κει και πέρα είμαστε κι εμείς σε φάση να ξεκινήσουμε.Μιλήσαμε για τον τρόπο που θα γίνονται τα νέα γυρίσματα, όπως το να κρατάμε αποστάσεις, που είναι δύσκολο την ώρα της λήψης, το πώς θα γίνεται το μακιγιάζ, πώς θα πηγαίνουμε.”

Δες τη σχετική ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη!

Δες ακόμα: «Άγριες Μέλισσες»: Ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε τι θα γίνει με τον Κυπραίο και τον Νέστορα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;