Στις "Άγριες Μέλισσες" τα μυστικά που κρύβουν οι χαρακτήρες είναι πολλά. Αυτό που κρύβει ο Κυπραίος, όμως, από τον Νέστορα θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές στη σειρά.

Η τηλεοπτική σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες“, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν. Μπορεί η σειρά και τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει απότομα λόγω κορωνοϊού, όμως, το κοινό (και εμείς) θέλουμε να μάθουμε τι περιμένουμε να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Και σου έχουμε μερικές πληροφορίες!

Ο Γιώργος Σουξές, ο τηλεοπτικός Προύσαλης από τις “Άγριες Μέλισσες”, έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “ENJOY” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το μέλλον της σειράς, αλλά αυτή που ξεχώρισε είναι η στιγμή που ο Νέστορας θα μάθει ότι ο Κυπραίος είναι ο φονιάς του γιου του. Είναι μία από τις στιγμές που το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πώς και πώς.

Δες αναλυτικά τι ανέφερε ο ηθοποιός.

Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος ήρωας στη σειρά; Ο Κυπραίος, ο Σεβαστός;

Ο Κυπραίος και ο Δούκας μπορεί να φάνε άνθρωπο και μάλιστα χωρίς καμία τύψη, αν πάει κόντρα στα συμφέροντά τους. Ο Κυπραίος, αν μαλακώσει ως άνθρωπος, αυτό θα γίνει μέσα από τον έρωτά του για την Ελένη.

Ο Δούκας μπορεί να ελέγχει όλο το χωριό, αλλά, δυστυχώς, δεν ελέγχει το κρεβάτι του, αφού η Μυρσίνη είναι άπιστη. Ο Προύσαλης ξέρει ότι ο Δούκας και ο Κυπραίος μπορεί άνετα να σκοτώσουν άνθρωπο. Είναι από πίσω τους και ψάχνει το λάθος βήμα.

Εκεί που θα λυγίσει είναι όταν αποκαλυφθεί ότι ο Κυπραίος είναι ο φονιάς του γιου του Νέστορα. Ο Νέστορας και ο Προύσαλης είναι πολύ φίλοι. Πειθαρχημένοι άνθρωποι και σοφοί. Τον λυπάται η ψυχή μου τον Νέστορα.

Δεν ξέρω αν η Μελίνα Τσαμπάνη έχει επιλέξει για τον Νέστορα τη συγχώρεση από την εκδίκηση, αλλά αυτό το δίλημμα του Νέστορα το συναντάμε σε αρχαίες τραγωδίες στο θέατρο ή σε σπουδαία λογοτεχνικά βιβλία.

Δες ακόμα: «Άγριες Μέλισσες»: Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε μερικές αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;