Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τη συνέχεια της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Η σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες” ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Οι τηλεθεατές συντονίζονταν κάθε βράδυ για δουν τη συνέχεια της σειράς, αλλά και να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβονταν στο Διαφάνι.

Όμως, όπως και οι υπόλοιπες τηλεοπτικές παραγωγές, έτσι και οι “Άγριες Μέλισσες” σταμάτησαν τα γυρίσματα, αλλά και την προβολή τους λόγω του νέου κορωνοϊού. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να έχει αποτρέψει τους θαυμαστές της σειράς να ψάχνουν τι θα γίνει στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς.

Και σου έχουμε μερικές αποκαλύψεις από την Κάτια Δανδουλάκη!

Σε μία συνέντευξη που έδωσε η γνωστή ηθοποιός στη Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε για την επιτυχία της σειράς, τον ρόλο της Ανέτ, αλλά αποκάλυψε και αρκετά πράγματα για τη συνέχεια. Δες αναλυτικά τι δήλωσε στη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός.

Τι γίνεται με τις “Άγριες Μέλισσες”;

Είμαστε όλοι σε στάση αναμονής για τη σειρά αυτή, που ήταν ένα “δώρο” για εμένα και που υπογράφεται από άξιους συντελεστές οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό γι’ αυτήν.

Στο στοκ των επεισοδίων που δεν έχουν βγει, θα μάθουμε ποιος είναι ο γιος της Ανέτ;

Στο στοκ όχι και δεν ξέρω, πίστεψε με, πότε θα συμβεί. Ξέρουμε ελάχιστα μόνο από τα προσεχώς. Έρχονται νέα… τσουγκρίσματα, πάντως, μαζί με απίστευτες ανατροπές. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Θα είσαι και του χρόνου στη σειρά, φυσικά….

Φυσικότατα! Με χαρά και ενθουσιασμό!

Δείτε ακόμα: Οι Άγριες Μέλισσες του Alex Sid

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;