Dwayne Johnson: Δίνει συμβουλές για το σωστό πλύσιμο των χεριών των παιδιών με ένα απολαυστικό βίντεο
Δυσκολεύεσαι να πείσεις το παιδί σου να ακολουθήσεις τους κανόνες υγιεινής για τον νέο κορωνοϊό; Ο Dwayne Johnson βρήκε τον τρόπο!

Αυτές τις ημέρες υπάρχει ένα challenge διάσημων που δείχνουν πώς να πλένεις σωστά τα χέρια σου μετά από κάθε έξοδό σου από το σπίτι. Συνήθως, το πλύσιμο των χεριών το ακολουθεί κάποια τραγούδι. Όμως, ο Dwayne Johnson το πήγε ένα βήμα παρακάτω και έγινε viral.

Ο, κατά πολλούς, The Rock  με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει σε γονείς πώς να κάνουν τα παιδιά τους να ακολουθούν τις οδηγίες υγιεινής για την προστασία από τον κορωνοϊό. Ο γνωστός ηθοποιός λέει ότι πριν μπει στο ντους η μικρή κόρη του Τία του ζητά να τραγουδήσει το ραπ κομμάτι του “Χαρά μου” από την ταινία της Disney, “Βαϊάνα”. Οπότε, αυτό κάνει και όταν τις πλένει τα χέρια!

Συγκεκριμένα, ο Dwayne Johnson, που χάρισε τη φωνή στον χαρακτήρα που τραγουδά το τραγούδι στην ταινία της Disney, λέει τα εξής:

“Συνειδητοποιήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες πως το απόσπασμα αυτό είναι ιδανικό για να διασκεδάζουν τα μικρά σας ενώ πλένουν τα χέρια τους. Μείνετε υγιείς και ασφαλείς, φίλοι μου.”

Το μουσικό αυτό διάλειμμα για το πλύσιμο των χεριών έχει ήδη πάνω από 18 εκατομμύριο θεάσεις!

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Before my showers now, Baby Tia (mama mia) demands I sing the rap portion of my song “You’re Welcome” from MOANA, while I wash her hands. We realized a few weeks ago that the rap portion of the song is perfect timing when getting your little ones to have fun washing their hands. Stay healthy and safe, my friends. D And gotta love how at the start of this vid, baby Tia is like, “just shut your mouth and sing daddy” ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις


Δες ακόμα: Dwayne Johnson: Επιστρέφει στο WWE και μας το ανακοίνωσε μέσω Twitter!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;