Dwayne Johnson: Επιστρέφει στο WWE και μας το ανακοίνωσε μέσω Twitter!
Ο "The Rock" επιστρέφει στο ρινγκ του WWE!

Ο Dwayne Johnson είναι, ίσως, ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς σταρ αυτή τη στιγμή, με τις ταινίες τους να κόβουν πολλά εισιτήρια παγκοσμίως. Όμως, ο ίδιος ξεκίνησε ως αθλητής του WWE και από ότι φαίνεται θα επιστρέψει στο… ρινγκ!

Ο Αμερικανός σταρ μετά από αρκετές ταινίες και συμμετοχή σε franchise όπως το Fast and Furious, που του έχουν προσθέσει πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, αποφάσισε να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε. Από το WWE!

Η είδηση ήρθε από τον ίδιο τον Johnson μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Ο “The Rock”, όπως είχε τον τίτλο στο WWE, έγραψε:

“Επιτέλους. Επιστρέφω στο σπίτι μου, στον κόσμο του WWE. Την Παρασκευή το βράδυ, επιστρέφω για το ντεμπούτο μας στο Smackdown. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι. Κερνάω τεκίλα μετά το σόου.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η μόνη μεγάλη επιστροφή που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο διάσημο σόου. Και άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι Kurt Angle, Lita, Mick Foley, Booker T, Hulk Hogan, Trish Stratus, Goldberg, Jerry Lawler, Mark Henry, έχουν επιστρέψει για λίγο στο σόου!

Δες τη σχετική ανάρτηση του Dwayne Johnson!

Δες ακόμα: Forbes: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
0'
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
3'
15 - 20
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;