4 συμβουλές για να μη χωρίσετε κατά τη διάρκεια της καραντίνας
Καραντίνα είναι, θα περάσει.

Δεν θα το κρύψουμε- ο έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού είναι δύσκολος. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μας έχει κλείσει όλους μέσα στα σπίτια μας φέρνοντας ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Έτσι, είτε περνάς την καραντίνα με το άλλο σου μισό, είτε όχι η ζωή σας έχει αλλάξει και αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες, οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν στον χωρισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#cyberpunk #coronavirus #coronavirusmemes??? #covid_19 #distopia #stayhome #staysafe #memes #cyberpunkaesthetic #cyberpropaganda #quarentine #quarantinememes #quarantinelove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cyber Propaganda (@cyber.propaganda) στις

Για αυτό το λόγο παρακάτω θα βρεις 4 συμβουλές, ώστε να αποφύγεις το σενάριο του χωρισμού με αφορμή… την πανδημία!

1. Κριτική

Το καταλαβαίνουμε πως όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και το δικό σου άλλο μισό δεν είναι τέλειο- έχει ελαττώματα. Χωρίς να θέλουμε να σε τρομάξουμε θα σου πούμε πως όλοι έχουμε. Η καραντίνα λοιπόν μάλλον παίρνει αυτά τα ελαττώματα και τα μεγεθύνει ή εν πάσει περιπτώσει τα κάνει πιο… αισθητά!

Επομένως, συγκρατήσου, κάνε κάποια μικρή παρατήρηση αν δεν μπορείς να καθόλου και μην το παρακάνεις. Ίσως αντιδράς υπερβολικά δεδομένης της πίεσης, αλλά αντιστοίχως και ο/η σύντροφός σου μάλλον θα αντιδράσει λίγο πιο έντονα λόγω της πίεσης και η ένταση θα καταλήξει με μαθηματική ακρίβεια σε καυγά.

2.Χρόνος

Ο χρόνος είναι πολύς και οι επιλογές αν και δεν μπορείτε να βγείτε έξω είναι αρκετές. Μπορείτε λοιπόν να περάσετε μαζί λίγο ποιοτικό χρόνο προκειμένου να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Τώρα που έχετε χρόνο μπορείτε λοιπόν να κάνετε μαζί πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δε θα βρίσκατε χρόνο να κάνετε εντός του σπιτιού, όπως η μαγειρική, το να δείτε μαζί μια καλή ταινία ή μια καλή σειρά.

Αν πάλι η καραντίνα σας βρίσκει μακριά από το αμόρε, τότε μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο προκειμένου να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Έτσι, θα αποσπάσετ και την προσοχή σας από όλο τον πανικό τριγύρω σας.

3. Σκέψεις

Εν μέσω μίας κρίσης, οποιασδήποτε φύσεως, οι σκέψεις τείνουν να είναι αρνητικές και μάλιστα υπερβολικά αρνητικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουμε ανασφαλείς και άσχημα με τον εαυτό μας, αφού πιστεύουμε ότι φταίμε γιατί κάτι πάει λάθος στη σχέση μας.

Στην πραγματικότητα όμως ίσως όλες οι αρνητικές σκέψεις πηγάζουν από το άγχος για το μέλλον, αφού η τρομοκρατία καλά κρατεί παντού τριγύρω μας. Οπότε χαλάρωσε, γιατί ίσως το άλλο άτομο να μη νιώθει όπως πιστεύεις εσύ και να είναι απλώς αγχωμένο.

4. Αν δουλεύετε από το σπίτι…

Ίσως η τηλεργασία ή αλλιώς εργασία εξ’ αποστάσεως σας έχει χτυπήσει την πόρτα και φυσικά, λόγω κορωνοϊού, εσείς της την ανοίξατε. Αν όμως συγκατοικείται με το άλλο σας μισό αυτή είναι μί νέα πραγματικότητα, την οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Επομένως, προσπάθησε να τηρείς τα ωράριά σου, ώστε να βλέπεις τον σύντροφό σου και να μην ασχολείσαι με την δουλειά όλη μέρα. Αυτό θα φθείρει εσένα ψυχολογικά, αλλά και την σχέση σου.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός στην Κίνα: Μεγάλη αύξηση των διαζυγίων λόγω εγκλεισμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;