Revolut: Νέο Λογότυπο! [+ Πλήρωσε ανέπαφα + Κέρδισε Κάρτα]
Νέο λογότυπο από την "R" - Πρόλαβε και εσύ μια δωρεάν κάρτα!

Τα τελευταία πέντε χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξοικειώθηκαν με το διακριτικό λογότυπο «R» και τη γραμματοσειρά της Revolut.

Μια εφαρμογή για τη διαχείριση ολόκληρης της οικονομικής μας ζωής, αυτός ήταν και είναι ο στόχος της “R”. Αυτό σημαίνει τα πάντα από τις καθημερινές σας δαπάνες, μέχρι τη συναλλαγματική ισοτιμία, τις αποταμιεύσεις και άλλα. Αυτή η ενημέρωση του εμπορικού σήματος σηματοδοτεί το επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι και είναι όλοι σούπερ ενθουσιασμένοι!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνε εγγραφή – Και πάρε ΔΩΡΕΑΝ την ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ Revolut

Συνέντευξη – Γιατί ένας φοιτητής να έχει την δική του κάρτα Revolut;

Πάντως μην ξεχάσουμε πως οι πελάτες της Revolut σε 28 χώρες μπορούν τώρα να κάνουν γρήγορες και εύκολες αγορές σε καταστήματα, εφαρμογές και σε ιστότοπους με το Apple Pay για iPhone, Apple Watch, iPad και Mac.

Ο Arthur Johanet, Product Owner for Card Payments στη Revolut δήλωσε πριν από λίγο καιρό: “Ο απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση κάθε πτυχής της οικονομικής τους ζωής. Η ικανότητα να πραγματοποιούν πληρωμές γρήγορα, βολικά και με ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη ζητούσαν το Apple Pay για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε την ανάπτυξη με 12 πρόσθετες αγορές όπου ανἀμεσα σε αυτές είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Αυτό το βήμα δίνει την δυνατότητα στους περισσότερους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα χρήματά τους με τον τρόπο που θέλουν. ‘Ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας! ».

Μάθε για το Apple Pay εδώ:

Μην χάνεις χρόνο, Κάνε εγγραφή Εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;