Ο Δημήτρης Λιτσικάκης - Country Manager της Revolut Greece - μιλά στο neolaia.gr
Ο Δημήτρης Λιτσικάκης μας μίλησε για τη Revolut και πώς αυτή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στις συναλλαγές σου!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, γιατί θα προτείνατε σε κάποιον να αποκτήσει μία κάρτα Revolut;

H Revolut είναι μια ψηφιακή εναλλακτική τραπεζική λύση. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τράπεζες, μιλάμε στους πελάτες μας σε απλή γλώσσα, δεν προσθέτουμε κρυφά τέλη και βάζουμε την τεχνολογία στην καρδιά του κάθε τι που κάνουμε.

Ποια είναι η διαφορά της Revolut από μία κοινή τραπεζική κάρτα;

Όπως έγραψαν και οι New York Times, η Revolut διαφοροποιείται από τις παραδοσιακές τράπεζες προσφέροντας μια εντυπωσιακή εφαρμογή και μειώνοντας τις χρεώσεις. Άμεσες ειδοποιήσεις συναλλαγών, προϋπολογισμοί εξόδων, αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων και ένας εύκολος τρόπος να κάνετε αγορές και να στέλνετε χρήματα στο εξωτερικό με την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία. Δεν είναι απλά τέλειο;

Σε τι διαφέρει η δωρεάν έκδοση της Revolut σε σύγκριση με τα πακέτα Premium & Metal; Ποια είναι τα επιπλέον προνόμια του κατόχου της δεύτερης;

Η Premium δίνει δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια, δωρεάν αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ / μήνα (οτιδήποτε έξτρα χρεώνεται με 2% προμήθεια), exclusive card designs, εξυπηρέτηση πελατών κατά προτεραιότητα, εξπρες παράδοση της κάρτας, πρόσβαση στα Airport lounges και τα κρυπτονομίσματα. Οι συνδρομητές Metal παίρνουν ό,τι και οι Premium συν μια ανέπαφη μεταλλική κάρτα, επιστροφή χρημάτων έως 1% για κάθε τους συναλλαγή και personal concierge, έναν δηλαδή προσωπικό βοηθό από τον οποίο μπορείς να ζητήσεις ό,τι θες!

Γιατί θα συμβουλεύατε έναν φοιτητή να αποκτήσει τη δική του κάρτα;

Καταρχήν θα μειώσει πολύ τα τραπεζικά έξοδα που σχετίζονται με τις μεταφορές κεφαλαίων και τη μετατροπή του συναλλάγματος σε περίπτωση που ταξιδέψει στο εξωτερικό. Δεύτερον μπορεί να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του θέτοντας μηνιαίους στόχους και λαμβάνοντας προηγμένες αναφορές για τις καταναλωτικές του συνήθειες. Μπορεί να “σπάει” τον λογαριασμό με τους φίλους του σε περίπτωση που βγουν έξω σαν μια παρέα και να κάνει τις αγορές του στο internet με ασφάλεια με τις Virtual Disposal Cards, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ενάντια στις on-line απάτες.

Πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί ένας επιχειρηματίας ανοίγοντας ένας Business Revolut Account;

Μπορεί να ανοίξει έναν επιχειρηματικό λογαριασμό σε χρόνο ρεκόρ χωρίς περίπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούν οι παραδοσιακές τράπεζες και να επωφεληθεί από τις δωρεάν αποστολές χρημάτων στο εξωτερικό, όπως και την μετατροπή συναλλάγματος χωρίς προμήθειες. Επιπλέον μπορεί να αυτοματοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας με την διασύνδεση δημοφιλών εφαρμογών όπως το Slack, το Zapier και το FreeAgent απευθείας με τον τραπεζικό του λογαριασμό. Μπορεί ακόμα να βγάλει εταιρικές προπληρωμένες κάρτες για όλο το προσωπικό μειώνοντας θεαματικά το κόστος διαχείρισης εταιρικών εξόδων. Τέλος, μπορούν να χτίσουν πάνω στο Open API της Revolut τα δικά τους συστήματα πληρωμών.

Με ποιο τρόπο μπορεί κάποιος να αποκτήσει το δικό του account; Tι έγγραφα χρειάζεται;

Μπορείς να ανοίξεις έναν λογαριασμό απευθείας από το κινητό σου σε λίγα μόλις λεπτά. Σκανάρεις ταυτότητα ή διαβατήριο, τραβάς μια selfie και αυτό ήταν, άνοιξες τραπεζικό λογαριασμό! Τέσσερα εκατομμύρια πελάτες μας ήδη απολαμβάνουν έναν ριζικά καλύτερο τρόπο διαχείρισης και ελέγχου των χρημάτων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;